279
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ δέχεται ερωτήσεις κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη | INTIMEnews

Οικονόμου για ΔΕΘ: Εξαγγελίες και μέτρα για όλη την κοινωνία από τον Πρωθυπουργό

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 13:12
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ δέχεται ερωτήσεις κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη
|INTIMEnews

Οικονόμου για ΔΕΘ: Εξαγγελίες και μέτρα για όλη την κοινωνία από τον Πρωθυπουργό

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 13:12

Μέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας, με έμφαση στους νέους, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, εν όψει της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός, είπε ο κ. Οικονόμου, «θα απαντήσει έχοντας ως παρακαταθήκη όσα πετύχαμε, στο εισόδημα, στις εξαγωγές, στις επενδύσεις, στις θέσεις απασχόλησης που δημιουργήθηκαν, στις δουλειές που άνοιξαν. Όλα αυτά δεν είναι μια επίκληση αυταρέσκειας. Είναι η απόδειξη ότι με την πολιτική, το σχέδιο, τις μεταρρυθμίσεις μας, μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες προόδου και προκοπής που αξίζουν στις Ελληνίδες και τους Έλληνες».

«Δεκαεννέα μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας και παρότι ο ιός επιμένει είμαστε σε θέση να ανοίξουμε βήμα. Είμαστε σε θέση να το πράξουμε γιατί με σχεδιασμό και σώφρονες επιλογές κρατήσαμε τη χώρα υγειονομικά, οικονομικά και κοινωνικά όρθια. Με πολιτικές ενίσχυσης του ΕΣΥ και στήριξης της πραγματικής οικονομίας. Τώρα με πολιτικές και πυρήνα το ΕΣΥ, τον εμβολιασμό και το αρτιότερο κράτος μπορούμε να περιορίσουμε περαιτέρω την πανδημία. Η πορεία στο επόμενο διάστημα δεν θα είναι ανέφελη. Η πανδημία συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις και οι αναταράξεις προκαλούν ανησυχία στους πολίτες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο εκπροσωπος της κυβέρνησης.

Στην ομιλία του Πρωθυπουργού, στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι νέοι, πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου, «και φυσικά θα υπάρχουν μέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας. Στόχος είναι τα πλεονεκτήματα και το όφελος από μια Ελλάδα που αλλάζει και αναπτύσσεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς να φθάσουν σε όλους με δικαιοσύνη και ταχύτητα. Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία που στηρίζεται στα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Με ευαισθησία, με ανθρωπιά, με λογική και σύνεση προχωράμε σταθερά στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και οι πολίτες ξέρουν ότι θα είμαστε δίπλα τους και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μείνει πίσω».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...