190
| INTIMEnews

Οικονόμου: Απρέπειες, οι αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στη Μητρόπολη

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 13:49
|INTIMEnews

Οικονόμου: Απρέπειες, οι αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στη Μητρόπολη

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 13:49

Τα σχόλια περιττεύουν, πρόκειται για απρέπειες, ανάρμοστες σε έναν τέτοιο αποχαιρετισμό, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κληθείς να τοποθετηθεί για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του Πρωθυπουργού κατά την άφιξη του στη Μητρόπολη Αθηνών για την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη.

«Το τελευταίο πράγμα που άρμοζε στον αποχαιρετισμό του μεγάλου Ελληνα είναι ο διχασμός και οι απρέπειες. Από εκεί και πέρα τα σχόλια περιττεύουν. Είναι απορίας άξιον ότι δεν αισθάνθηκαν όλοι την ανάγκη να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές», ήταν το δηκτικό σχόλιο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπό για την αφωνία της αντιπολίτευσης έναντι όσων έγιναν την Τετάρτη έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Στο σημείο αυτό, ο κ. Οικονόμου υπενθύμισε ότι όταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν αποδοκιμασίες κατά του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η καταδίκη από τη Νέα Δημοκρατία ήταν άμεση και χωρίς μισόλογα.

«Δεν θέλω να φαντάζομαι ότι κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι το 2021 μπορεί να μοιάζει σε τίποτα με το 2011. Αν ναι, είναι βαθιά νυχτωμένοι, γιατί η Ελλάδα του 2021 είναι μία πολύ διαφορετική χώρα, τα επίδικα διαφορετικά», ήταν η επισήμανση με την οποία θέλησε να κλείσει την απάντησή του ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...