202
|

Οι πληρωμές μέσω Apple και Google έφτασαν στα Public.gr

Avatar Advertorial 18 Δεκεμβρίου 2023, 16:10

Οι πληρωμές μέσω Apple και Google έφτασαν στα Public.gr

Avatar Advertorial 18 Δεκεμβρίου 2023, 16:10

Τη δυνατότητα στους πολίτες να ολοκληρώσουν τις αγορές τους στο public.gr μέσω Apple Pay και Google Pay προσφέρουν εδώ και μερικές ημέρες τα Public.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας που αναζητούν τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο αγορών, ιδιαίτερα, μπορούν ήδη να επιλέγουν τον δημοφιλή τρόπο πληρωμής, κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας τους.

Η αναβάθμιση της online αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών έχει την υποστήριξη της Viva.com, με τη συγκεκριμένη στρατηγική συνεργασία να εντάσσεται στο ευρύτερο οικοσύστημα συνεργασιών των Public, που έχουν ως στόχο οι καταναλωτές να απολαμβάνουν ευέλικτες και καινοτόμες υπηρεσίες που ταιριάζουν στους ρυθμούς της ζωής τους –ή και της περιόδου, η οποία θέτει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια ψηλά στην ατζέντα– και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Η διαδικασία για τη χρήση του «viva.com | Smart Checkout», όπως ονομάζεται η νέα δυνατότηα, είναι εξαιρετικά απλή, ειδικά εφόσον οι καταναλωτές έχουν αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας τους στο ψηφιακό πορτοφόλι που χρησιμοποιούν, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει το smartphone τους, iOS (Apple Pay) ή Android (Google Pay).

Έχοντας κάνει αυτό το βήμα, θα μπορούν να επιλέγουν μία από τις παραπάνω λύσεις χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσουν ξανά τα στοιχεία τους κάθε φορά που θα ολοκληρώνουν τις αγορές τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...