388
|

Από καταναλωτής, παραγωγός ρεύματος στο σπίτι με τη ΔΕΗ!

Avatar Advertorial 9 Ιουνίου 2023, 10:30

Από καταναλωτής, παραγωγός ρεύματος στο σπίτι με τη ΔΕΗ!

Avatar Advertorial 9 Ιουνίου 2023, 10:30

Τώρα μπορούμε να παράγουμε το δικό μας ρεύμα. Στο σπίτι μας. Και να μειώσουμε σημαντικά ή και να εκμηδενίσουμε τα έξοδά μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα μόνα που χρειαζόμαστε είναι ο -άφθονος στην Ελλάδα- ήλιος και το myEnergySolar, η ολοκληρωμένη λύση της ΔΕΗ για φωτοβολταϊκά στη στέγη, που, από καταναλωτές, μας κάνει παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας!

Η ΔΕΗ μετασχηματίζεται σε μια περιβαλλοντικά βιώσιμη επιχείρηση, με μεγάλες επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, απολιγνιτοποίηση του χαρτοφυλακίου της και «πράσινα» έργα σε όλη τη χώρα. Δεν μένει, όμως, εκεί. Βάζει στο «παιχνίδι» και εμάς, τους καταναλωτές, μας κάνει συμμέτοχους στην «πράσινη» μετάβαση, προς όφελος της φύσης, αλλά και της… τσέπης μας.

Μάλιστα, η ΔΕΗ αναλαμβάνει, από την αρχή μέχρι το τέλος, τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του καταλληλότερου εξοπλισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

Επιλέγοντας τη λύση που περιλαμβάνει και σύστημα αποθήκευσης με μπαταρίες, μπορούμε να παράγουμε την ενέργεια που καταναλώνουμε και να την χρησιμοποιούμε ακόμη και σε ώρες που δεν μπορεί να γίνει άμεση χρήση του φωτοβολταϊκού συστήματος, όπως νυχτερινές ώρες ή ημέρες χωρίς ηλιοφάνεια. Οι λύσεις που περιλαμβάνουν και σύστημα αποθήκευσης μπορούν να ενταχθούν και στο νέο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», ανάλογα με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας. Επιπλέον η ΔΕΗ προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό αξίας 540€ και έκπτωση 10% στην τελική τιμή για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως τον Σεπτέμβριο.

Τα φωτοβολταϊκά στο σπίτι απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και η απόσβεση του κόστους τους γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς ρίσκο. Επιπλέον, τα οικιακά φωτοβολταϊκά αναβαθμίζουν την αξία του ακινήτου, καθώς το κατατάσσουν σε ανώτερη ενεργειακή κλάση και, με χρήση ειδικού εξοπλισμού, μπορούν να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη παροχή ενέργειας ακόμη και σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως οι διακοπές ρεύματος εξαιτίας βλαβών στο δίκτυο ή έντονων καιρικών φαινομένων. Και όλα αυτά, μειώνοντας δραστικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, καθώς περιορίζονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Για να μας διευκολύνει ακόμη περισσότερο, η ΔΕΗ δημιούργησε μία ειδική εφαρμογή στην οποία μπορούμε, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις, να λάβουμε άμεσα εξατομικευμένες προτάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και το οικονομικό και ενεργειακό όφελος που θα έχουμε εφόσον επιλέξουμε το ΔΕΗ myEnergySolar.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...