144
|

Βράβευση της Λουξ από τον Θεσμό των Superbrands

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2017, 16:26

Βράβευση της Λουξ από τον Θεσμό των Superbrands

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2017, 16:26

Σημαντική διάκριση για την εταιρεία Λουξ η οποία κέρδισε τον τίτλο του Superbrand στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών & ροφημάτων, στην σχετική τελετή απονομής που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 20 Μαρτίου.

Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece, που χρονολογείται από το 2005 απονέμει στα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή brands της ελληνικής αγοράς τον τίτλο του Superbrand, ύστερα  από μια διαδικασία αυστηρής επιλογής από επιτροπή ειδικών και διακεκριμένων επαγγελματιών στο ευρύτερο πεδίο του brand image (μάρκετινγκ, διαφήμιση, PR, branding, strategy κλπ), καθώς και μέσω σχετικής ειδικής έρευνας σε εκατοντάδες καταναλωτές.

 Είναι η πρώτη φορά στην μέχρι τώρα ιστορία του θεσμού που βραβεύεται ένα αμιγώς ελληνικό αναψυκτικό στην συγκεκριμένη κατηγορία. Η διοίκηση της Λουξ εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την κριτική επιτροπή, προς το δίκτυο συνεργατών της  αλλά και προς το ελληνικό καταναλωτικό κοινό για την προτίμηση και την ψήφο εμπιστοσύνης που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...