352
Το aftershave που... σκοτώνει (τους εχθρούς της Ρωσίας) | Rostec

Οι Ρώσοι κυκλοφόρησαν το… πολεμικό aftershave «Checkmate»!

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2021, 15:29
Το aftershave που... σκοτώνει (τους εχθρούς της Ρωσίας)
|Rostec

Οι Ρώσοι κυκλοφόρησαν το… πολεμικό aftershave «Checkmate»!

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2021, 15:29

Τρέμετε αρώματα των Παρισίων (και του Μιλάνου, της Νέας Υόρκης, του Τόκιο, κ.λπ.), την πάθατε από εκεί που δεν το περιμένατε: ο ρωσικός αμυντικός και τεχνολογικός γίγας Rostec κυκλοφόρησε το ασυναγώνιστο aftershave «Checkmate»! Επειδή στο μικρό μπουκάλι με πώμα την κεφαλή ίππου ζατρικίου συμπυκνώνεται ο δυναμισμός της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, το άρωμα μυρίζει σαν πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους! Ο τολμών, λοιπόν, ξυρίζεται. Με ρωσικό ξύρισμα, φουλ κόντρα. Και το «Checkmate» του χαρίζει τη νίκη…

Η εταιρεία Rostec, η οποία ιδρύθηκε από τον ίδιο τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, με την κυκλοφορία αυτής της ανδρικής κολόνιας τιμά το μαχητικό αεροσκάφος τύπου στελθ που παρουσίασε νωρίτερα εφέτος ο επικεφαλής του Κρεμλίνου. Είναι ό,τι πρέπει για δώρο Χριστουγέννων –το aftershave, όχι το στελθ–, να συντροφεύσει τις ευχές για επί Γης ειρήνη, αν και η στρατιωτική ένταση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας δεν λείπει από τη σκακιέρα της μόνιμης αντιπαράθεσης.

«Οι αρωματικοί τόνοι του aftershave συνδυάζουν τις μυρωδιές του γυαλιού, του δέρματος και του μετάλλου, δηλαδή των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της ατράκτου, των κινητήρων και του πιλοτηρίου του αεροσκάφους» δήλωσε εκπρόσωπος της κρατικής ρωσικής εταιρείας. Η κολόνια παρασκευάστηκε σε συνεργασία με την Ενωση Αρωματοποιών της Ρωσίας.

Το μαχητικό «Checkmate» είναι ένα «Σουκόι» πέμπτης γενιάς που πιάνει τη διπλάσια ταχύτητα του ήχου και μετατρέπεται και σε αυτοκινούμενο, δηλαδή πετά και χωρίς πιλότο με έλεγχο από το έδαφος. Μέχρι το 2023 θα έχει κάνει την εμφάνισή του στους ρωσικούς ουρανούς. Η βρετανικό Μέσο Telegraph έγραψε ότι αποτελεί τμήμα του νέου ρωσικού οπλοστασίου που «πυροδοτεί νέα κούρσα εξοπλισμών» και για το οποίο ο Πούτιν δήλωσε υπερηφάνως ότι είναι «αήττητο».

Με την ευκαιρία οι Βρετανοί σημείωσαν ότι η Ουάσινγκτον και το Κίεβο έχουν προειδοποιήσει ότι η Μόσχα ενδέχεται να σχεδιάζει εισβολή στην Ουκρανία, αφού συγκεντρώνει στρατό στα ρωσοουκρανικά σύνορα.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο web και διαφημίζει το aftershave «Checkmate» εμφανίζεται και το ομώνυμο μαχητικό αεροσκάφος. Οι ιθύνοντες της Rostec ανακοίνωσαν ότι η κολόνια παρασκευάστηκε μόνο και μόνο για την πρεμιέρα παρουσίασης του νέου τζετ. Το αεροσκάφος έκανε διεθνή πρεμιέρα στην αεροπορική έκθεση MAKS-2021.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...