408
Ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι του για να πάρει μερικά πράγματα και αποχώρησε μετά από μία ώρα | Youtube

Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου από τα Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό»

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2021, 22:23
Ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι του για να πάρει μερικά πράγματα και αποχώρησε μετά από μία ώρα
|Youtube

Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου από τα Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό»

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2021, 22:23

Τις πρώτες σύντομες δηλώσεις έκανε μπροστά στις κάμερες –που έχουν στηθεί από το πρωί έξω από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά– ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν, νωρίς το βράδυ της Τρίτης.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, σκότωσαν την 20χρονη σύζυγό του και έδεσαν χειροπόδαρα τον ίδιο, δίπλα στο μερικών μηνών παιδί τους.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, που συνοδευόταν από τρεις αστυνομικούς, έφτασε στη μεζονέτα για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα αργά το απόγευμα και αποχώρησε έπειτα από περίπου μία ώρα.

Κατά την έξοδό του, έκανε συντετριμμένος τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το τραγικό περιστατικό, στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ», είπε, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 32χρονος

Νωρίτερα, ο πιλότος περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης. Εκεί, είδε φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών και κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις, με κουκούλες full face οι δύο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε», κατέθεσε ο 32χρονος, περιγράφοντας τις στιγμές που ήρθε αντιμέτωπος με τους εγκληματίες.

«Τους είπα πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μη μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…» πρόσθεσε στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, οι αστυνομικοί έχουν βεβαιωθεί ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί γνώριζαν πως υπάρχουν χρήματα στο σπίτι, ενώ ήξεραν λεπτομέρειες για άλλα άτομα που έχουν συνεργαστεί με την οικογένεια του 32χρονου, στοιχεία που υποδηλώνουν πως είχαν παρακολουθήσει καλά και αρκετές φορές την κίνηση στη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...