391
Το λευκό φέρετρο της Γαρυφαλλιάς στην κηδεία της τη Δευτέρα. Στο Βέλο Κορινθίας αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν τον άδικο χαμό της | INTIMEnews

Οδύνη στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς – Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 30χρονος δολοφόνος

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 09:49
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/07/2021 13:20
Το λευκό φέρετρο της Γαρυφαλλιάς στην κηδεία της τη Δευτέρα. Στο Βέλο Κορινθίας αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν τον άδικο χαμό της
|INTIMEnews

Οδύνη στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς – Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 30χρονος δολοφόνος

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 09:49
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/07/2021 13:20

Eνώπιον του ανακριτή Νάξου οδηγήθηκε την Τρίτη ο 30χρονος δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να δεχθεί ερωτήσεις για το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα του επεισοδίου στη Φολέγανδρο, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να έδειξε ότι η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν έπεσε από τα βράχια στη θάλασσα (σε μία λεπτομέρεια που δυστυχώς φέρνει μνήμες από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο), ενώ νέα στοιχεία γεννούν υποψίες ότι ο 30χρονος είχε χτυπήσει προηγουμένως την 26χρονη.

Στη Νάξο, όπου κρατείται ο 30χρονος, έφθασαν ήδη ο συνήγορος υπεράσπισης του, Γιάννης Βλάχος, και οι γονείς του. Η υπερασπιστική γραμμή του δεν αναμένεται να έχει διαφορές σε σχέση με ό,τι υποστηρίζει προανακριτικά.

Εν αναμονή νέων στοιχείων από την εν εξελίξει έρευνα του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής, διέρρευσε η πληροφορία ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα της Γαρυφαλλιάς – δείγμα, κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ξυλοδαρμού της κοπέλας πριν από το τραγικό τέλος της.

Η κηδεία της έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Απαρηγόρητοι οι γονείς και τα τρία αδέλφια της, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Γαρυφαλλιά, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας.

Δίπλα στο λευκό φέρετρο της 26χρονης, ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά », σε ένα μήνυμα για τις επαναλαμβανόμενες υποθέσεις γυναικοκτονιών τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας.

Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές, τα λόγια φίλης και συναδέλφου της Γαρυφαλλιάς για τον δολοφόνο της:

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέλφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Εριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών», είπε σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Αlpha.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...