567
| | Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Χαϊκάλης για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Αραβή: «Hμουν ερωτευμένος, ζητώ συγγνώμη…»

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2021, 12:39
|
|Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Χαϊκάλης για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Αραβή: «Hμουν ερωτευμένος, ζητώ συγγνώμη…»

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2021, 12:39

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε ότι αυτός είναι ο «πασίγνωστος κωμικός», στον οποίο αναφερόταν η καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, ότι «αυνανιζόταν στο τηλέφωνο», ενώ της μιλούσε «πάρα πολύ πρόστυχα».

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως γνώρισε την κυρία Αραβή στην ηλικία των 19 ετών, δηλώνοντας «ευαισθησία με το θέμα της ηλικίας».

Σημειώνεται πως η Hλιάνα Αραβή ήταν μαθήτρια στη δραματική σχολή όπου δίδασκε ο κ. Χαϊκάλης, όταν ήταν 17,5 ετών, αλλά το επίμαχο τηλεφώνημα φέρεται να έγινε μετά την ενηλικίωσή της.

Ο κ. Χαϊκάλης είπε πως «δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό» του, ενώ δήλωσε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της και της έδειχνε το ενδιαφέρον του με διακριτικό τρόπο.

Για να «υπερασπιστεί» μάλιστα τις πράξεις του, αποκάλεσε τον εαυτό του «αρσενικό παλιάς κοπής» και αυτό, κατά τον κ. Χαϊκάλη, σημαίνει ότι όταν μια γυναίκα τού λέει «όχι», αυτός «επιμένει». Εσπευσε, δε, να ζητήσει «δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν την προσέβαλα».

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενά της. Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Ημουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα “θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν”. Εκείνη ήταν “κυρία”. Απέφευγε ευγενικά. Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το “όχι”, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Ολον αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα» τόνισε ο κ. Χαϊκάλης, μιλώντας στο Open.

Και πρόσθεσε: «Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ισως ήρθε σε πίεση. Οταν μου είπε, “σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου”, σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου, αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου”».

Η καταγγελία της ηθοποιού

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή μίλησε για έναν γνωστό κωμικό ηθοποιό που την έπαιρνε στο τηλέφωνο και της μιλούσε πρόστυχα, ενώ αυνανιζόταν.

«Ο λόγος που ήθελα να μιλήσω είναι γιατί τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον είδα να κάνει δηλώσεις για όλες αυτές τις καταστάσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες και εκεί έγινα έξω φρενών», σημείωσε η ηθοποιός.

«Να κάνει δηλώσεις, να υποστηρίζει τις γυναίκες και ότι όλα αυτά που συμβαίνουν τα ήξερε και δεν πρέπει να συμβαίνουν. Ετσι έλεγε στη συνέντευξή του και εκεί ήταν που ειλικρινά έγινα έξω φρενών γιατί ξέρω τι μου έκανε εμένα ο συγκεκριμένος. Μιλάω για έναν ηθοποιό πάρα, πάρα, πάρα πολύ γνωστό. Κωμικός ηθοποιός», τόνισε.

Οπως ανέφερε η ηθοποιός, ο συγκεκριμένος τής έκανε μάθημα στη δραματική σχολή, όταν αυτή ήταν 17,5 ετών και μετά από λίγο καιρό άρχισε να την φλερτάρει. Στη συνέχεια, την πήγε για οντισιόν σε γνωστή τηλεοπτική σειρά και τότε, όπως λέει, το φλερτ έγινε ακόμη πιο έντονο.

«Εγώ ήμουν κάθετα αρνητική μέχρι που ένα πρωινό, αυτό είναι που δεν μπορώ να ξεχάσω μέχρι και σήμερα, με παίρνει τηλέφωνο στις 10 το πρωί. Αυνανιζόταν στο τηλέφωνο, μου μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα, επέμενε να συμμετέχω μαζί του τηλεφωνικά στη “συζήτηση” αυτή. Εγώ του εξηγούσα, τον παρακαλούσα πως τον σέβομαι, τον θαυμάζω και τον είχα σαν μπαμπά μου. Μου είχαν κοπεί τα πόδια», σημείωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...