206
| REUTERS/Tom Brenner/File Photo

Ο Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει μέλη της κυβέρνησής του την Τρίτη

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2020, 22:27
|REUTERS/Tom Brenner/File Photo

Ο Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει μέλη της κυβέρνησής του την Τρίτη

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2020, 22:27

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε την Κυριακή του παίζοντας γκολφ στο Στέρλινγκ της Βιρτζίνια, σε μια από τις λιγοστές εξόδους του πια από τον Λευκό Οίκο —ακόμα και αν δεν παραδέχεται την ήττα του, ξέρει ότι οι ημέρες του στην προεδρική κατοικία είναι μετρημένες. Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε την Κυριακή του ετοιμάζοντας την κυβέρνησή του, τα πρώτα μέλη της οποίας μάλιστα θα ανακοινώσει την Τρίτη —αυτό αποκάλυψε ο Ρον Κλάιν, στενός σύμβουλος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.

«Θα δείτε τις πρώτες επιλογές για την κυβέρνηση του εκλεγμένου προέδρου την Τρίτη, αυτήν την εβδομάδα», είπε ο μελλοντικός προσωπάρχης του Μπάιντεν στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, χωρίς πάντως να αναφερθεί στα χαρτοφυλάκια που θα αναλάβουν ή σε συγκεκριμένα ονόματα.

«Πρέπει να αναμένουμε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος θα το κάνει ο ίδιος την Τρίτη», συμπλήρωσε ο Κλάιν.

Ο Τζο Μπάιντεν, που έχει υποσχεθεί μια «κυβέρνηση που αντιπροσωπεύει την Αμερική», συνεχίζει τη συγκρότηση της ομάδας του για τη μετάβαση, παρά τις προσφυγές στη δικαιοσύνη των δικηγόρων του Ντόναλντ Τραμπ, που αρνείται έως σήμερα να αποδεχθεί την ήττα του στις κάλπες της 3ης Νοεμβρίου.

Αυτή η συμπεριφορά είναι «επιζήμια», είπε ο Ρον Κλάιν, όμως «αυτό δεν θα αλλάξει τα αποτέλεσμα του τι θα συμβεί την 20η Ιανουαρίου, ο Τζο Μπάιντεν θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...