541
O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η φωτογραφία σύλληψής του (mag shot) | Reuters/CreativeProtagon

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2024, 12:29
O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η φωτογραφία σύλληψής του (mag shot)
|Reuters/CreativeProtagon

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2024, 12:29

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνελήφθη με την κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης. Ο 43χρονος Τίμπερλεϊκ συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου στο περίφημο θέρετρο Χάμπτονς, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Σάφολκ.

Τέθηκε υπό κράτηση κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως γράφουν οι Times, και εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη με την κατηγορία της οδήγησης σε κατάσταση μέθης. Απαθανατίστηκε να φεύγει από το δικαστήριο φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου, αφού αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Αργότερα, η αστυνομία του Σαγκ Χάρμπορ έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της σύλληψής του.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι η αστυνομία σταμάτησε τον Τίμπερλεϊκ λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ της Δευτέρας, αφού πέρασε χωρίς να σταματήσει μια πινακίδα STOP, οδηγώντας μια BMW. Ο αστυνομικός που τον σταμάτησε είπε ότι ο Τίμπερλεϊκ ήταν «σε κατάσταση μέθης».

«Τα μάτια του ήταν κατακκόκινα και γυάλιζαν, ενώ η ανάσα του ανέδιδε μια έντονη μυρωδιά αλκοολούχου ποτού· δεν μπορούσε να εστιάσει την προσοχή του, είχε αργή ομιλία και δεν πέρασε κανένα από τα τυποποιημένα τεστ νηφαλιότητας», σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας. Ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στον αστυνομικό: «Ηπια μόνο ένα μαρτίνι και ακολούθησα τους φίλους μου προς το σπίτι». Αρνήθηκε επανειλημμένα να κάνει χημικές δοκιμές για χρήση αλκοόλ πριν τεθεί υπό κράτηση.

H φωτογραφία σύλληψης του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (SAG HARBOR POLICE DEPARTMENT/Handout via REUTERS)

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ο Τίμπερλεϊκ δείπνησε στο American Hotel στην κεντρική οδό του Σαγκ Χάρμπορ, στα Χάμπτονς. Ηταν καθ’ οδόν προς το σπίτι ενός φίλου του όταν τον σταμάτησαν, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Ο Τίμπερλεϊκ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη του με τον αλκοολισμό και τον εθισμό σε μια συνέντευξη με την Οπρα Γουίνφρεϊ, εξηγώντας ότι άλλαξε τη ζωή του αποφασίζοντας να φροντίζει τον εαυτό του. Πριν από αυτό, είχε παραδεχθεί ότι έπαιρνε ναρκωτικά στην αρχή της καριέρας του. «Εχω καταναλώσει πολλά ναρκωτικά και με έχουν πιάσει. Απλώς φροντίζω να μην υπάρχουν κάμερες τριγύρω», είπε στο Observer Music Monthly, το 2006.

Ο Τίμπερλεϊκ βρίσκεται στη μέση της παγκόσμιας περιοδείας Forget Tomorrow για την προώθηση του έκτου άλμπουμ του, «Everything I Thought It Was». Εχει προγραμματισμένες συναυλίες στο Σικάγο στις 21 και 22 Ιουνίου και στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στις 25 και 26 Ιουνίου. Αργότερα αυτό το καλοκαίρι θα δώσει πολλές συναυλίες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Αύγουστο.

Ο «πρίγκιπας της ποπ», όπως τον αποκαλούν συχνά, ξεκίνησε την καριέρα του με την Disney ως μέλος του Mickey Mouse Club πριν γίνει γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του 1990 με το αγορίστικο συγκρότημα NSYNC.

Ως σόλο καλλιτέχνης έχει πουλήσει περισσότερους από 88 εκατομμύρια δίσκους και έχει κερδίσει δέκα βραβεία Grammy. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010 πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το «The Social Network» και το «Friends with Benefits». Εχει επίσης τέσσερα βραβεία Emmy για εμφανίσεις στο Saturday Night Live. Ο Τίμπερλεϊκ είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τζέσικα Μπίελ, η οποία του αφιέρωσε μια ανάρτηση για την Ημέρα του Πατέρα, την Κυριακή, με φωτογραφίες των γιων τους, του εννιάχρονου Σίλας και του τρίχρονου Φινέας.

Η 42χρονη Μπίελ φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «The Better Sister», την ημέρα της σύλληψης του Τίμπερλεϊκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...