551
Η σύζυγος της Καρολάιν τις ημέρες που εμφανιζόταν μπροστά στις κάμερες ζητώντας να βρεθούν οι ένοχοι | ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / IntimeNews

«Εγώ τη σκότωσα»: Πώς φτάσαμε στην ομολογία του συζύγου της Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 21:36
Η σύζυγος της Καρολάιν τις ημέρες που εμφανιζόταν μπροστά στις κάμερες ζητώντας να βρεθούν οι ένοχοι
|ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / IntimeNews

«Εγώ τη σκότωσα»: Πώς φτάσαμε στην ομολογία του συζύγου της Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 21:36

Αποτελεί ίσως την τελευταία πράξη μιας απίστευτης υπόθεσης που σόκαρε και συνεχίζει να σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης ότι ήταν εκείνος που την δολοφόνησε πριν από 37 ημέρες στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Όλα τα άλλα, ο ισχυρισμός ότι τη μοιραία νύχτα της 11ης Μαΐου είχαν εισβάλει τρεις ληστές στο σπίτι τους, ότι τον έδεσαν και σκότωσαν τη γυναίκα του, οι δηλώσεις ότι η αστυνομία θα βρει τους δράστες, ο σπαρακτικός επικήδειος, ήταν σκηνοθεσία και θέατρο που κράτησαν 37 μερόνυχτα. Όπως φυσικά και το πένθος του…

Διότι και αυτό είναι ένα άλλο στοιχείο που σοκάρει. Όχι μόνο το άγριο έγκλημα μπροστά στο μωρό τους και με ένα σκυλί κρεμασμένο, αλλά και το γεγονός ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ήταν ο βαρυπενθών σύζυγος που αποδείχτηκε δολοφόνος. Oλα δε εξελίχθηκαν αστραπιαία, από εκεί που η υπόθεση φαινόταν να έχει βαλτώσει, εξιχνιάστηκε όταν οι αστυνομικοί συνέδεσαν ψηφίδες του εγκλήματος και έφεραν τον σύζυγο για νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ ως «μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα».

Ο πιλότος φέρεται ότι «έσπασε» μετά από πολύωρη κατάθεση-ανάκριση και ενώ τα στοιχεία εναντίον του ήταν συντριπτικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι η Καρολάιν τού είπε ότι θα έφευγε με το παιδί και θα τον εγκατέλειπε.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία».

Σε σύντομη ανακοίνωσή της το βράδυ της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Νωρίτερα την Πέμπτη, η ΕΛ.ΑΣ. —η οποία και αυτή αρχικά είχε υιοθετήσει το σενάριο της ληστείας μετά φόνου και είχε επικηρύξει με 300.000 ευρώ τους δράστες— είχε αποκλείσει οριστικά ότι το κίνητρο του φόνου της Καρολάιν ήταν η ληστεία και έστρεψε τις υποψίες πάνω στον 33χρονο.

Από το πρωί της Πέμπτης, ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν είχε μεταφερθεί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της εκλιπούσης, στη ΓΑΔΑ, καθώς είχαν προκύψει τα νέα στοιχεία που είχαν δώσει στην επίλυση της υπόθεσης νέες ταχύτητες.

«Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν», είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., διευκρινίζοντας μάλιστα ότι η μεταφορά θα μπορούσε να είχε γίνει από την Τετάρτη, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, η αστυνομία δεν απέρριψε την επιθυμία του 33χρονου να παραστεί στο μνημόσυνο για την Καρολάιν (περισσότερα εδώ). Πιθανώς επειδή έκρινε ότι η αποκάλυψη του δολοφόνου την ημέρα του μνημοσύνου της Καρολάιν θα ήταν ακόμη πιο επώδυνη και για τους συγγενείς της νεκρής.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 33χρονου πιλότου προέκυψαν κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των δεδομένων από τις κάμερες, από τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και από το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας, που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, η οποία δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...