822
Η Τζένιφερ Ανιστον έγραψε στο Instagram ότι ο Πέρι ήξερε πάντα πώς να την κάνει να γελά | Shutterstock/Tinseltown

Ο συγκινητικός φόρος τιμής της Τζένιφερ Ανιστον στον Μάθιου Πέρι

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 17:12
Η Τζένιφερ Ανιστον έγραψε στο Instagram ότι ο Πέρι ήξερε πάντα πώς να την κάνει να γελά
|Shutterstock/Tinseltown

Ο συγκινητικός φόρος τιμής της Τζένιφερ Ανιστον στον Μάθιου Πέρι

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 17:12

Η Τζένιφερ Ανιστον έγραψε ότι μιλάει στον Μάθιου Πέρι «κάθε μέρα». Είναι η τελευταία από τους πέντε, πλέον, σταρ της σειράς «Friends» που αποτίει φόρο τιμής στον ηθοποιό, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα στο τζακούζι του σπιτιού του σε ηλικία 54 ετών.

Ο Πέρι, που ερμήνευσε τον Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή αμερικανική κωμική σειρά, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Αντζελες. Ο ιατροδικαστής έδωσε πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του, ωστόσο δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη τα ακριβή αίτια: απομένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ανακοινωθούν σε περίπου έξι μήνες.

Το καστ από τα «Φιλαράκια» εξέδωσε μια κοινή δήλωση μετά τον θάνατο του Πέρι, στην ιδιωτική κηδεία του ήταν όλοι τους παρόντες και έκτοτε έχουν αποτίσει μεμονωμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φόρους τιμής στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζονταν τα πλατό και τις τηλεοπτικές οθόνες επί μία δεκαετία.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, η 54χρονη Ανιστον έγραψε στο Instagram την Τετάρτη ότι η απώλεια του Πέρι τής προκάλεσε «ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει», προσθέτοντας ότι οι συμπρωταγωνιστές του «τον αγαπούσαν βαθιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Ηταν ένα τεράστιο κομμάτι του DNA μας» έγραψε η Ανιστον, η οποία υποδύθηκε τη Ρέιτσελ Γκριν στη υπερεπιτυχημένη σειρά. «Ημασταν πάντα οι έξι μας. Αυτή ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε συνειδητά και άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιοι θα γινόμασταν».

Μαζί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Πέρι να την κάνει να γελάει και ένα κλιπ από μια σκηνή που έπαιξαν μαζί στα «Φιλαράκια», η Ανιστον πρόσθεσε: «Μας έκανε όλους να γελάμε. Να γελάμε με την ψυχή μας». Η ηθοποιός μοιράστηκε και ένα μήνυμα που της είχε στείλει ο Πέρι, όπου της έγραφε: «Το ότι σε έκανα να γελάσεις, μόλις μου έφτιαξε τη μέρα». Η ηθοποιός συμπλήρωσε ότι θα κρατήσει «για πάντα» τα μηνύματα που αντάλλασσαν.

«Μάτι, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα βρήκες την απόλυτη ειρήνη και δεν νιώθεις πια πόνο. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές σχεδόν σε ακούω να λες “θα μπορούσες να είσαι πιο τρελή;” (σ.σ.: χαρακτηριστική ατάκα του Πέρι από τη σειρά) Ξεκουράσου τώρα, μικρέ μου αδελφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…» πρόσθεσε.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, συμπρωταγωνιστής του Πέρι που υποδύθηκε στη σειρά τον Ρος Γκέλερ, μοιράστηκε επίσης τα συναισθήματά στο Instagram. «Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας» έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία των δυο τους στα «Φιλαράκια», από ένα επεισόδιο αναδρομής που έδειχνε τους χαρακτήρες τους τη δεκαετία του 1980.

Ο Σουίμερ επαίνεσε την ικανότητα του Πέρι ως κωμικού και είπε ότι η φωτογραφία ήταν μια από τις αγαπημένες του στιγμές με τον αείμνηστο σταρ. «Τώρα με κάνει να χαμογελώ και να στεναχωριέμαι ταυτόχρονα» έγραψε. «Σε φαντάζομαι κάπου εκεί ψηλά, με το ίδιο λευκό κοστούμι, με τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς τριγύρω και να λες “θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα σύννεφα;”».

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, και τα άλλα δύο μέλη του καστ, ο Ματ Λεμπλάνκ και η Κόρτνεϊ Κοξ, απέτισαν φόρο τιμής στον συμπρωταγωνιστή τους. Ο Λεμπλάνκ, ο οποίος υποδύθηκε στα «Φιλαράκια» τον Τζόι Τριμπιάνι, έγραψε: «Ανοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...