264
Ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Μανώλης Σφακιανάκης σε παλαιότερη φωτογραφία του | INTIMEnews

Ο Σφακιανάκης δηλώνει Υδροχόος και επιμένει παρά τον σάλο και τη διαγραφή του από τον Χαρδαλιά

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2024, 16:30
Ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Μανώλης Σφακιανάκης σε παλαιότερη φωτογραφία του
|INTIMEnews

Ο Σφακιανάκης δηλώνει Υδροχόος και επιμένει παρά τον σάλο και τη διαγραφή του από τον Χαρδαλιά

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2024, 16:30

Η αλήθεια είναι μία, όσο κι αν πειράζει κάποιους και εγώ θα την πω, όσο μεγάλο και αν είναι το τίμημα, δηλώνει σε νέα ανάρτησή του ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., Μανώλης Σφακιανάκης, παρά τις αντιδράσεις -και την αποπομπή του από την αυτοδιοικητική παράταξη Χαρδαλιά- που προκάλεσαν όσα είπε σε τηλεοπτική του εμφάνιση για τη δολοφονία της Κυριακής Γριβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα:

«Οταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις.

»Οταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα “περνάω καλά”, αυτός που δεν περνάει καλά, έχει θέμα.

»Και όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει», επιχειρεί να εξηγήσει ο Μανώλης Σφακιανάκης στην ανάρτησή του και προσθέτει για την απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής να τον θέσει εκτός της Περιφερειακής του ομάδας:

«Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας και αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα. Είχα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα, να είναι καλά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...