155
Ο Καλαϊτζίδης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που υποδέχθηκαν συγκινημένοι τον Κουφοντίνα στην πρώτη του έξοδο με άδεια από τις φυλακές | INTIMEnews

Ο «Ρουβίκωνας» Καλαϊτζίδης για τη βόλτα Κουφοντίνα: Αυτοί οι δρόμοι είναι για να περπατάμε εμείς!

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 12:02
Ο Καλαϊτζίδης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που υποδέχθηκαν συγκινημένοι τον Κουφοντίνα στην πρώτη του έξοδο με άδεια από τις φυλακές
|INTIMEnews

Ο «Ρουβίκωνας» Καλαϊτζίδης για τη βόλτα Κουφοντίνα: Αυτοί οι δρόμοι είναι για να περπατάμε εμείς!

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 12:02

Η βόλτα του εν αδεία κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα, γιορτινές ημέρες, στο κέντρο της Αθήνας, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο και σοκ -αν όχι ανατριχίλα- σε όσους τον είδαν ξαφνικά να περπατά αμέριμνος δίπλα τους.

Υπήρξαν όμως και κάποιοι που βγήκαν να γιορτάσουν τον περίπατο του πολυϊσοβίτη στη χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα, με βασικό εκφραστή τους τον Γιώργο Καλαϊτζίδη – γνωστό ηγετικό μέλος της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας»- που θριαμβολόγησε στα social media ποστάροντας τη φωτογραφία του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» να βολτάρει στην Αθήνα.

«Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς», έγραψε σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, παραβλέποντας βέβαια ότι πρόκειται για τους ίδιους δρόμους όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή μερικά από τα θύματα του καταδικασμένου τρομοκράτη.

Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς

Geplaatst door Γιωργος Καλα'ι'τζιδης op Donderdag 3 januari 2019

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο Καλαϊτζίδης συνόδευε μάλιστα τον Κουφοντίνα στον περίπατο. Ηταν άλλωστε  από τους πρώτους που τον είχαν υποδεχθεί στην πρώτη του έξοδο από τη φυλακή.

Οχι, τρικάκια του Ρουβίκωνα δεν πέταξαν στη βόλτα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...