119
Ο δημοφιλής ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ ποζάρει μπροστά από τη Jaguar που διέθεσε προς πώληση προκειμένου να συνδράμει τους Ουκρανούς | bringatrailer.com

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ πούλησε μία Jaguar XK8 του 1999 για να βοηθήσει τους Ουκρανούς

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2022, 21:32
Ο δημοφιλής ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ ποζάρει μπροστά από τη Jaguar που διέθεσε προς πώληση προκειμένου να συνδράμει τους Ουκρανούς
|bringatrailer.com

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ πούλησε μία Jaguar XK8 του 1999 για να βοηθήσει τους Ουκρανούς

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2022, 21:32

Μία κάμπριο Jaguar XK8 του 1999 από την προσωπική του συλλογή διέθεσε προς πώληση σε δημοπρασία ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ προκειμένου να βοηθηθούν οι δεινοπαθήσαντες από τον πόλεμο Ουκρανοί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα δημοπρασιών Bring А Trailer, το υπερπολυτελές αυτοκίνητο πωλήθηκε έναντι του ποσού των 31.750 δολαρίων.

Τα χρήματα θα μοιραστούν στις οργανώσεις World Central Kitchen και Open Arms Ukraine, οι οποίες βοηθούν τους πληγέντες από τον πόλεμο Ουκρανούς, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Κατά την ίδια πηγή, άλλωστε, ο Γκιρ έχει ήδη συμμετάσχει και σε προγράμματα υποστήριξης της Ουκρανίας, ιδιαίτερα της φιλανθρωπικής οργάνωσης CARE’s Ukraine Crisis Fund.

Η πολυτελής κάμπριο Jaguar XK8 του 1999 έχει κινητήρα 4.000 κυβικά, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και έχει διανύσει 48.200 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...