458
Η γελοιογραφία του Δημήτρη Χαντζόπουλου με τον Πολάκη σκυλάκι του ζεύγους Κασσελάκη-Μακμπέθ | .facebook.com/dhantzopoulos

Ο Πολάκης-τιμωρός ξαναχτυπά: Οργισμένος από το σκίτσο του Χαντζόπουλου, τον έριξε βορά στους… οπαδούς του

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2023, 19:45
Η γελοιογραφία του Δημήτρη Χαντζόπουλου με τον Πολάκη σκυλάκι του ζεύγους Κασσελάκη-Μακμπέθ
| .facebook.com/dhantzopoulos

Ο Πολάκης-τιμωρός ξαναχτυπά: Οργισμένος από το σκίτσο του Χαντζόπουλου, τον έριξε βορά στους… οπαδούς του

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2023, 19:45

Ο Παύλος Πολάκης, αναβαθμισμένος πια στην εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση του υπερσυντονιστή των βουλευτών του κόμματος, θυμήθηκε τον «παλιό καλό» του εαυτό, και με μία ανάρτηση-προγραφή έριξε αυτή τη φορά  βορά στους ακολούθους του τον σκιτσογράφο της «Καθημερινής» Δημήτρη Χαντζόπουλο.

Αιτία η γελοιογραφία του Χαντζόπουλου (δείτε τη κάτω) με τον βουλευτή Χανίων και νέο ισχυρό άνδρα της Κουμουνδούρου ως σκυλάκι του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του, Τάιλερ Μακμπέθ, να ουρεί στην πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ.

;

Ηταν τέτοια η οργή του Παύλου Πολάκη που δεν κρατήθηκε και όπως είχε κάνει  (εδώ) προ μηνών  (στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου) με μία σειρά από δημοσιογράφους και δικαστικούς που δεν ήταν της αρεσκείας του, «ανέβασε» σε ανάρτηση στο Facebook τη φωτογραφία του σκιτσογράφου μαζί με την επίμαχη γελοιογραφία του, για τον «παραδώσει στη χλεύη» και τα αντιστοίχου επιπέδου σχόλια των ακολούθων του.

Εξού και η λεζαντα που συνόδευε την ανάρτηση (δείτε τη κάτω), στο γνωστό πολάκειο ύφος που όπως γίνεται αντιληπτό, επιστρέφει για τα καλά αφού ξεμπέρδεψε πρώτα με τους εσωκομματικούς του αντιπάλους και από το κατώφλι της διαγραφής βρέθηκε υπερσυντονιστής.

«Αυτό το κακέκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημεριδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!

»Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!!

»Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!», έγραψε σε στυλ τιμωρού (όσον των ενοχλούν) ο Παύλος Πολάκης.

Η νέα στοχοποίηση συγκεκριμένου προσώπου από τον -κατά δήλωση Τσίπρα- αψύ Σφακιανό δεν έμεινε ασχολίαστη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που μίλησε για επιστροφή σε λογικές προγραφών και νέο κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που “τόλμησε” να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε “στη χλεύη των κανονικών ανθρώπων” όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών», υπογράμμισε στη σχετική δήλωσή του ο Παύλος Μαρινάκης.

«Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης.

»Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο», κατέληξε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης .

Εντονη ήταν η αντίδραση και του ΠΑΣΟΚ  στο νέα ανάρτηση-προγραφή από τον Παύλο Πολάκη.

«Ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο, Δημήτρη Χαντζόπουλο.

Κανείς δεν απολαύει «ασυλίας» από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις», ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη για τη στοχοποίηση του γελοιογράφου από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...