286
Ο Παύλο Πολάκης στην Ολομέλεια την Πέμπτη | INTIMEnews

Ο Πολάκης «τα βάζει» με Λινού και επιμένει: «Κατακεραυνώνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν για το ήθος μου»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2024, 12:06
Ο Παύλο Πολάκης στην Ολομέλεια την Πέμπτη
|INTIMEnews

Ο Πολάκης «τα βάζει» με Λινού και επιμένει: «Κατακεραυνώνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν για το ήθος μου»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2024, 12:06

Εχοντας τους πιστούς ακολούθους του να τον «δοξάζουν» με προτροπές-συνθήματα «πάμε γερά», «μαζί σου Παύλο», «σκίστους» κτλ, ο σταθερά αμετανόητος Παύλος Πολάκης επανήλθε δριμύτερος την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με νέα επίθεση στην Αθηνά Λινού  και εμμονή στους ισχυρισμούς περί στημένου επεισοδίου, και βεβαίως υποδείξεις σε όσους τολμούν να τον κατακρίνουν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο εντευκτήριο της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης  υποστήριξε εκ νέου ότι η αντίδραση της  κυρίας Λινού στην κοινοβουλευτική επιτροπή -να ζητά συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια για τη συμπεριφορά του- ήταν «υποκριτική και στημένη».

«Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω. Ο λαός ειναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα», επανέλαβε εξαλλου σε δηλώσεις του στο Zarpa Radio και παρέπεμψε για τα περαιτέρω στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ!

«Κατακεραυνωνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου ούτε για την ουσία των όσων λέω», βγήκε να πει με το γνωστό ύφος «ανωτερότητας» που τον διακρίνει, ενω για το ίδιο το επεισόδιο που τον οδήγησε στη διαγραφή -έστω και από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- παρατήρησε:

«Δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκατ. ευρώ, δεν μπορεί να βάζει να βάζει να κλάματα η κυρία Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη».

«Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία “έκρηξη”. Της είπα απλά “γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;”», θέλησε να δικαιολογηθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...