498
| Menelaos Myrillas / SOOC

Ο Πολάκης επιτίθεται στον Τσιόδρα: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 09:40
|Menelaos Myrillas / SOOC

Ο Πολάκης επιτίθεται στον Τσιόδρα: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 09:40

Σφοδρή επίθεση –μία ακόμη– σε ιταμό ύφος, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Σωτήρη Τσιόδρα, με αφορμή όσα είπε στην τηλεοπτική επανεμφάνισή του για τους θανάτους που θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει αν είχε πάει καλύτερα ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

«Εχουμε αποφύγει μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 8.400 θανάτους. Με τον εμβολιασμό στη χώρα μας έχουμε αποφύγει 5.530 νοσηλείες σε ΜΕΘ. Αν είχε εμβολιαστεί το 95% μέχρι τα μέσα Ιουλίου, θα είχαμε σήμερα 1.200 λιγότερους θανάτους», σημείωσε μεταξύ άλλων (εδώ) την Τετάρτη ο Σωτήρης Τσιόδρας, φράση που προκάλεσε την… μήνιν του Παύλου Πολάκη.

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες», έγραψε ο αψύς Σφακιανός, που κατά δήλωσή του θα έκανε μόνο τα «δοκιμασμένα εμβόλια», αλλά τελικά υποχρεώθηκε να κάνει και αυτά που «δεν προστατεύουν από τον κορονοϊό».

Και αν από τη συγκεκριμένη ανάρτηση-«κατηγορώ» κατά του Σωτήρη Τσιόδρα έλειπε οιαδήποτε αναφορά στη… «θαυματουργή» ιβερμεκτίνη, δεν συνέβη το ίδιο με τα μονοκλωνικά αντισώματα, τα οποία, όπως φωνάζει εδώ και μήνες ο ιατρός Πολάκης, θα είχαν σώσει και τους 15.500 νεκρούς που μετρά η χώρα μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορονοϊό!! Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!! (φωτο 1-2) ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες», έγραψε στην ανάρτησή του (δείτε τη κάτω) ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, πριν περάσει στη (συνήθη) αναφορά του για τα μονοκλωνικά.

«Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!! Αυτό το ξέρεις καλά ! Οπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν. Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!! Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…», καταλήγει με νόημα στην καταγγελτική του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης.

Κουβέντα, βέβαια, για τα εμβόλια και τα στοιχεία που δείχνουν, με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο, ότι από τους 9.880 ανθρώπους που κατέληξαν στη χώρα μας μέσα στο 2021 λόγω της λοίμωξης Covid-19 και των επιπλοκών της, οι 8.572 (ποσοστό 87%) ήταν ανεμβολίαστοι, όταν ποσοστό 6% (607 άτομα) ήταν ατελώς εμβολιασμένο, δηλαδή με μία δόση, και ποσοστό 7% (701 άτομα) ήταν πλήρως εμβολιασμένο.

Ούτε για το ότι από τους 980 ασθενείς ηλικίας έως και 59 χρόνων που κατέληξαν, οι 936 ήταν ανεμβολίαστοι και ότι και στους άνω των 60, από τους 8.856 νεκρούς η συντριπτική πλειονότητα (ποσοστό 85%) δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Αρκεί βέβαια να ήταν το… δοκιμασμένο, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο κ. Πολάκης…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...