296
Ο Γιώργος Παπανδρέου ψηφίζοντας την Κυριακή | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Παπανδρέου θέλει τώρα πολλά debate

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2021, 18:52
Ο Γιώργος Παπανδρέου ψηφίζοντας την Κυριακή
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Παπανδρέου θέλει τώρα πολλά debate

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2021, 18:52

Από την πρώτη τηλεμαχία απείχε, τη θεωρούσε ριάλιτι σόου. Τώρα όμως ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει θετικός όχι σε ένα μόνο debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά σε όσα χρειαστούν!

Ο βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης θετικός τόσο στο αίτημα της ΕΡΤ όσο και του MEGA να διεξαχθεί τηλεμαχία με τον κ. Ανδρουλάκη ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.

Εξάλλου έγινε γνωστό πως ο κ. Παπανδρέου έχει απαντήσει θετικά και σε πρόσκληση του ΑΝΤ1 για άλλη τηλεμαχία την Πέμπτη το βράδυ.

Συνεργάτες, μάλιστα, του πρώην Πρωθυπουργού υποστήριξαν ότι από την πρώτη στιγμή ο κ. Παπανδρέου έχει ξεκαθαρίσει ότι «ο διάλογος που είναι αναγκαίος, πρέπει να είναι και ουσιαστικός, με επάρκεια χρόνου και δυνατότητα διατύπωσης ολοκληρωμένων απόψεων και προτάσεων και όχι με απαντήσεις εντυπωσιασμού. Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένει την πραγματοποίηση αυτών των συζητήσεων».

Αυτή η αλλαγή στρατηγικής είναι αναμενόμενη, καθώς με 8,91% και 24.000 ψήφους διαφορά υπέρ του κ. Ανδρουλάκη (36,88% – 27,97%), ο δεύτερος κ. Παπανδρέου πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, ακόμα και το εργαλείο της τηλεμαχίας που δεν το ήθελε, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί.

Στο μεταξύ άλλωστε ο κ. Παπανδρέου είδε τον τρίτο των εκλογών, τον Ανδρέα Λοβέρδο, να ανακοινώνει ότι θα ψηφίσει τον κ. Ανδρουλάκη την προσεχή Κυριακή. Ο κ. Λοβέρδος έλαβε 69.827 ψήφους, περίπου 5.000 λιγότερες από τον κ. Παπανδρέου και η δήλωση στήριξης στον ευρωβουλευτή μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική.

Σε μια πρώτη αντίδραση, συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού χαρακτήρισαν «πολιτικά αναμενόμενη» την απόφαση του κ. Λοβέρδου και είπαν ότι δεν τους προκαλεί καμία έκπληξη. «Ομως οι προοδευτικοί πολίτες που στήριξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο έχουν τώρα επιλογή, την προοδευτική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου», υποστήριξαν οι ίδιοι συνεργάτες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...