172
Ο Πρωθυπουργός κατά τη στιχομυθία του με τον παοκτζή δημοσιογράφο. Δίπλα του η επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου | INTIMEnews

Ο Μητσοτάκης για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «αν είχα έρθει από χθες θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2019, 12:02
Ο Πρωθυπουργός κατά τη στιχομυθία του με τον παοκτζή δημοσιογράφο. Δίπλα του η επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου
|INTIMEnews

Ο Μητσοτάκης για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «αν είχα έρθει από χθες θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2019, 12:02

Θεσσαλονίκη χωρίς ΠΑΟΚ δεν γίνεται και η κουβέντα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήρθε, όπως ήταν επομενο, και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη.

«Το μόνο κακό είναι ότι δεν προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ» (σ.σ. στους ομίλους του Europa League), του είπε ένας από τους δημοσιογράφους λίγο πριν αρχίσει η συνάντησή του με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, στο πρωθυπουργικό Γραφείο που διατηρήθηκε από τη νέα κυβέρνηση στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, με επικεφαλής την κυρία Μαρία Αντωνίου (περισσότερα εδώ).

Ο Πρωθυπουργός πήρε την πάσα και χωρίς να διστάσει ούτε λεπτό έκανε χιούμορ στο πλαίσιο της γνωστής παραφιλολογίας που έχει αναπτυχθεί περί γκαντεμιάς, γουριών κτλ.

«Ηταν να είχα έρθει από χθες το βράδυ (σ.σ. το βράδυ του οδυνηρού αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο γήπεδο της Τούμπας) , αλλά δεν πρόλαβα να κοιμηθώ εδώ. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν το είχα κάνει», ήταν η ατάκα του, που άφησε σύξυλο τον παοκτζή δημοσιογράφο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...