592
Ο Πρωθυπουργός στη διαδικτυκακή συνομιλία του με τα παιδιά από το Νηπιαγωγείο Πάχνης | INTIMEnews

Ο Μητσοτάκης έκανε πράξη την υπόσχεσή του στη μικρή Ντοά από τα Πομακοχώρια

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2021, 15:34
Ο Πρωθυπουργός στη διαδικτυκακή συνομιλία του με τα παιδιά από το Νηπιαγωγείο Πάχνης
|INTIMEnews

Ο Μητσοτάκης έκανε πράξη την υπόσχεσή του στη μικρή Ντοά από τα Πομακοχώρια

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2021, 15:34

Ηταν μόλις τον περασμένο Μάιο όταν σε διαδικτυακή συνομιλία του (εδώ) με 17 μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου Πάχνης, στα Πομακοχώρια της Ξάνθης, ο Πρωθυπουργός έδωσε την υπόσχεσή του στη μικρή Ντοά.

Σε βίντεο που του είχε αποστείλει περίπου έναν μήνα νωρίτερα, εν μέσω lockdown, η Ντοά ζητούσε από τον Πρωθυπουργό να ανοίξουν τα σχολεία για να βρεθεί ξανά μαζί με τους συμμαθητές και τη νηπιαγωγό της. Και στην τηλεδιάσκεψη μαζί τους, όταν πλέον τα μαθήματα γίνονταν διά ζώσης, του ζήτησε έναν διαδραστικό πίνακα, έναν υπολογιστή και έναν προτζέκτορα για την τάξη της.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το αίτημά σου θα ικανοποιηθεί αμέσως», της απάντησε τότε ο Πρωθυπουργός και σήμερα η υπόσχεσή του έχει γίνει πια πράξη:

«Λίγο πριν ξεκινήσει η χρονιά, με τη βοήθεια του υπουργείου Παιδείας, τηρήσαμε την υπόσχεσή μας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας από το Νηπιαγωγείο Πάχνης που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram, με το αίτημα της μικρής Ντοά να έχει ικανοποιηθεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Υπό την επίβλεψη εξάλλου του Γραφείου του Πρωθυπουργού, εστάλησαν στο νησί της Ρόδου εκατοντάδες βιβλία με τα οποία εμπλουτίστηκε η βιβλιοθήκη που φέρει το όνομα του αείμνηστου Δημήτρη Κρεμαστινού, στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου.

vivlia_archaggelos_rodou4

«Παραλάβαμε σήμερα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη παιδικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης “Δημήτρης Κρεμαστινός” που βρίσκεται στο Α΄Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου.

»Θερμές ευχαριστίες στην Υφυπουργό Τουρισμού κ. Ζαχαράκη Σοφία για την παρέμβασή της, στον Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη Γρηγόριο και στην Ειδική Συνεργάτιδα κ. Διαμαντή Μαρία για την άμεση ανταπόκρισή τους.

»Ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε σε μία γόνιμη συνεργασία για το καλό των παιδιών μας. Ευχαριστούμε θερμώς», ανέφερε στη σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της κοινότητας Νικόλαος Διμέλης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...