179
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του, στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών | SOOC/Aris Oikonomou

Ο Μητσοτάκης ανέβαλε το ταξίδι του στην Ιορδανία – Συνέντευξη στον Αlpha την Τρίτη για την επομένη του 28,31%

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2024, 13:20
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του, στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
|SOOC/Aris Oikonomou

Ο Μητσοτάκης ανέβαλε το ταξίδι του στην Ιορδανία – Συνέντευξη στον Αlpha την Τρίτη για την επομένη του 28,31%

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2024, 13:20

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις την επομένη του εκλογικού αποτελέσματος της 9ης Ιουνίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός ανέβαλε το προγραμματισμένο για την Τρίτη ταξίδι του στην Ιορδανία και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, με βασικό αντικείμενο, πέρα από την αποτίμηση του μηνύματος της κάλπης για την κυβέρνηση, τις επόμενες κινήσεις του που από ό,τι φαίνεται θα είναι άμεσες.

Εν όψει μάλιστα και της προγραμματισμένης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου την Παρασκευή, εντείνεται περαιτέρω η συζήτηση περί επικείμενου ανασχηματισμού της κυβέρνησης

Τελευταιες πληροφορίες εμφάνιζαν τον Πρωθυπουργό να δέχεται εισηγήσεις ακόμη και για άμεσες κινήσεις και αποφάσεις. Αλλοι πάλι συνιστούν οι όποιες αλλαγές να γίνουν μετά την καθιερωμένη ανάπαυλα του Δεκαπενταύγουστου (στη λογική του «τα μολύβια κάτω»), στα τέλη Αυγούστου, έτσι ώστε να πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με άλλο αέρα και ορμή στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Το έδαφος προετοίμασε αλλωστε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαριανάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ολοι αξιολογούμαστε καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και μετουσιώνεται σε κάποιες αλλαγές προσώπων. Το πότε θα γίνει το γνωρίζει μόνο ο Πρωθυπουργός».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...