170
O Μάικ Τάισον προσπαθεί εδώ και χρόνια να διατηρήσει ένα πιο ήρεμο προφίλ. Ενας συνεπιβάτης του όμως τον εξόργισε και ο Τάισον θυμήθηκε το παρελθόν του... | GettyImages

Ο Μάικ Τάισον γρονθοκόπησε «ενοχλητικό» συνεπιβάτη του σε αεροπλάνο

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2022, 13:50
O Μάικ Τάισον προσπαθεί εδώ και χρόνια να διατηρήσει ένα πιο ήρεμο προφίλ. Ενας συνεπιβάτης του όμως τον εξόργισε και ο Τάισον θυμήθηκε το παρελθόν του...
|GettyImages

Ο Μάικ Τάισον γρονθοκόπησε «ενοχλητικό» συνεπιβάτη του σε αεροπλάνο

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2022, 13:50

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εποχή που ο Μάικ Τάισον αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο για όλους τους πυγμάχους που τον αντιμετώπιζαν με δέος στο ρινγκ.

Ο αμερικανός πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών διατηρεί πλέον μία αρκετά ήρεμη εικόνα έχοντας αποκηρύξει τη βία με αρκετές δηλώσεις του.

Ο 55 χρονος Τάισον όμως έχασε την ψυχραιμία του όταν συνάντησε έναν ιδιαίτερα ενοχλητικό θαυμαστή του κατά τη διάρκεια πτήσης. Συγκεκριμένα, το TMZ Sports έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο θρυλικός πυγμάχος να γρονθοκοπεί άγρια έναν άνδρα την Τετάρτη.

Ο επιβάτης σε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο φαίνεται να ενοχλεί επανειλημμένα τον Τάισον, ο οποίος του ζήτησε αρκετές φορές να ησυχάσει. Ο άνδρας ωστόσο συνέχισε να μιλά και τότε ο θρυλικός πυγμάχος σηκώθηκε και τον χτύπησε αρκετές φορές στο πρόσωπο, σε σημείο να τον τραυματίσει.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στην πτήση ανέφεραν πως κατά την επιβίβαση ο άνδρας τα είπε σε ήρεμο τόνο με τον Τάισον, ενώ μαζί έβγαλαν και φωτογραφίες. Στη συνέχει τα πράγματα όμως ξέφυγαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...