284
Ο φυλακισμένος και πλέον και νοσηλευόμενος Κροίσος Τζέφρι Επσταϊν | New York State Division of Criminal Justice Services/Handout via REUTERS

Ο Κίσινγκερ συμβιώνει με τη «μασέζ» στην ατζέντα του Επστάιν!

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2019, 10:40
Ο φυλακισμένος και πλέον και νοσηλευόμενος Κροίσος Τζέφρι Επσταϊν
|New York State Division of Criminal Justice Services/Handout via REUTERS

Ο Κίσινγκερ συμβιώνει με τη «μασέζ» στην ατζέντα του Επστάιν!

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2019, 10:40

Του κόσμου –του «καλού κόσμου»– τα καθωσπρέπει ονόματα περιέχει το «μαύρο βιβλιαράκι του Επστάιν». Και πλέον, χωρίς να φταίνε τα ίδια, κυκλοφορούν σε κόπιες από το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine ώστε να διαφωτιστεί πας ενδιαφερόμενος.

Τι γύρευαν τα διάσημα ονόματα εκεί; Πώς συνταιριάζονται τόσες γνωριμίες; Τι δουλειά έχουν τα ονόματα των επιφανών πολιτικών δίπλα σε καμιά εκατοσταριά γυναικεία τριτοτέταρτης υποκατηγορίας; Γιατί οι εν λόγω κυρίες -ιέρειες του «μασάζ»- καταχωρίζονται από τον Τζέφρι Επστάιν στην ατζέντα του κατηγοριοποιημένες σε ενότητες που επιγράφονται «Χοντροκόκαλες», «Κοκκινοκέφαλες» και «Μιλούν ΟΧΙ Αγγλικά»;

Τι σημαίνουν αυτά τα συνθηματικά;

Πλήθος ερωτήματα για πολύ περίεργα πράγματα. Σκοτεινά, που θα φωτιστούν από την αστυνομική έρευνα – αν φωτιστούν. Διότι πολλοί από τους καταχωρισμένους δηλώνουν ήδη στα αμερικανικά Μέσα ότι τον Επστάιν δεν τον γνώριζαν προσωπικώς.

Να ορισμένα από τα τρανταχτά ονόματα της  λίστας του Επστάιν.

Πολιτικό προσωπικό: Ντόναλντ Τραμπ (και Ιβάνα, Ιβάνκα, Μελάνια), Χένρι Κίσινγκερ (και Νάνσι), Μπίλ Κλίντον (και Τσέλσι), Σάιρους Βανς, Τόνι Μπλερ, Στιβ Μπάνον, Σάντι Μπέργκερ, Τζορτζ Στεφανόπουλος, κ.ά.

Καλλιτέχνες: Γούντι Αλεν, Αλεκ Μπάλντουιν, Ναόμι Κάμπελ, Φιλ Κόλινς, Μικ Τζάγκερ, Μπιλ Κόσμπι, Ντάστιν Χόφμαν, κ.ά.

Κροίσοι: Μάικλ Μπλούμπεργκ, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Πίτερ Σόρος (ανιψιός του Τζορτζ), κ.ά.

«Γαλαζοαίματοι»: Τσαρλς Αλθροπ (αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα), πρίγκιπας, Αντριου δουξ της Υόρκης, σουλτάνος του Μπρουνέι, κ.ά.

Και περίεργος τραυματισμός στη φυλακή

Σε ένα άλλο επίπεδο -υπόγειο και της φυλακής, αλλά ενδεχομένως φωτεινότερο- τα περίεργα πράγματα συνεχίζονται: ο δισεκατομμυριούχος μεταφέρθηκε από τη φυλακή σε νοσοκομείο του Μανχάταν όπου νοσηλεύεται καθώς βρέθηκε τραυματισμένος στο κελί του!

Ο 66χρονος Επστάιν είναι υπόδικος με κατηγορίες περί σωματεμπορίας και ύποπτων συναλλαγών. Οι τραυματισμοί που φέρει είναι όλοι στην περιοχή του λαιμού. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα αυτοτραυματισμού με σκοπό την αυτοκτονία. Από το νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε δεν δίδονται πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, κατόπιν αστυνομικής διαταγής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...