246
Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ σε προεκλογική του συγκέντρωση, τον Ιούνιο | REUTERS/Brian Snyder

Ο Κένεντι αρνήθηκε να στηρίξει τον Τραμπ – συνεχίζει στην προεδρική κούρσα

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2024, 10:13
Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ σε προεκλογική του συγκέντρωση, τον Ιούνιο
|REUTERS/Brian Snyder

Ο Κένεντι αρνήθηκε να στηρίξει τον Τραμπ – συνεχίζει στην προεδρική κούρσα

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2024, 10:13

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, δήλωσε ότι δεν εγκαταλείπει την κούρσα, αναφερόμενος σε φήμες που κυκλοφόρησαν μετά τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, την Δευτέρα.

Σύμφωνα με το Politico, o Ρεπουμπλικανός υποψήφιος του ζήτησε να τον στηρίξει.

«Πολλές φήμες κυκλοφορούν σχετικά με τη συνάντησή μου, σήμερα το πρωί, με τον πρόεδρο Τραμπ», ανέφερε ο Κένεντι σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

«Το βασικό θέμα μας ήταν η εθνική ενότητα και ελπίζω να συναντήσω επίσης τους ηγέτες των Δημοκρατικών για αυτό το ζήτημα. Οχι, δεν εγκαταλείπω την (εκλογική) κούρσα», υπογράμμισε.

Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της εκστρατείας του Κένεντι, Στέφανι Σπίαρ, δήλωσε σχετικά: «Ναι, ο κ. Κένεντι συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο Τραμπ για να συζητήσει την εθνική ενότητα και ελπίζει να συναντηθεί και με τους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος.

»Και όχι, δεν εγκαταλείπει την κούρσα. Είναι ο μόνος υποψήφιος υπέρ του περιβάλλοντος, υπέρ της επιλογής, κατά του πολέμου, που κερδίζει τον Ντόναλντ Τραμπ στις δημοσκοπήσεις μετωπικά».

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η υποστήριξη από τον Κένεντι, ο οποίος φτάνει σε διψήφια ποσοστά σε ορισμένες δημοσκοπήσεις, θα έδινε ώθηση στον Τραμπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...