344
Εξωση Κασσελάκη και από το γραφείο του στη Βουλή | INTIMEnews

Ο καβγάς του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Αλλάζουν κλειδαριές στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2024, 14:04
Εξωση Κασσελάκη και από το γραφείο του στη Βουλή
|INTIMEnews

Ο καβγάς του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Αλλάζουν κλειδαριές στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2024, 14:04

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η χθεσινοβραδινή ένταση στην Κουμουνδούρου όταν το πρωί της Παρασκευής, μετακλητός υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε πορτα» κατά το κοινώς λεγόμενον, στο γραφείο του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε ο Στέφανος Κασσελάκης), καθώς όπως τον ενημέρωσαν, υπήρχε εντολή να μη μπει κανείς μέσα και ότι προς το παρόν η είσοδος επιτρέπεται μόνο στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά!

Ο υπάλληλος διαμαρτυρήθηκε εντόνως λέγοντας στη φρουρά ότι εργάζεται στο γραφείο πριν καν ακόμα εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης και δεν είναι δυνατόν να του απαγορεύεται η είσοδος.

Προς στιγμή δημιουργήθηκε μικροένταση, επιτόπου έσπευσε και ο φρούραρχος της Βουλής, τελικά όμως και αφού προηγήθηκαν οι αναγκαίες διαβουλεύσεις (η λέξη εντός και εκτός εισαγωγικών), η πόρτα άνοιξε και ο εν λόγω μετακλητός μπήκε στο γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από κοινοβουλευτική πηγή, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε αίτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ προς το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής να επιτρέπεται η είσοδος στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για λόγους ασφαλείας, μόνο στον κ. Παππά και τον στενό συνεργάτη του Παναγιωτη Μελαχρινό.

Πηγές κοντά στον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, σχολίαζαν με αφορμή το επεισόδιο ότι σε πρώτη φάση θα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα με τους μετακλητούς του πρώην επκεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, οι οποίοι αυτοδικαίως έχασαν τη θέση τους λόγω της αντικατάστασης του κ.  Φάμελλου από τον Νίκο Παππά.

Από την πλευρά τους, συνεργάτες του κ. Παππά απέδιδαν το όλο ζήτημα σε… παρεξήγηση, εξηγώντας ότι μετά τον κακό χαμό που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ, εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθη το όνομα του συγκεκριμένου υπαλλήλου στη λίστα όσων έχουν δικαίωμα εισόδου στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Υπήρξε αλλαγή στον τρόπο πρόσβασης στο γραφείο εχθές αργά το βράδυ και εκ παραδρομής δεν είχαν ενημερωθεί λόγω ώρας όλοι οι συνεργάτες. Ο υπάλληλος εργάζεται ήδη και θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά στο γραφείο», ανέφεραν συγκεκρμένα.

Καλού κακού πάντως, αμφότερες οι κλειδαριές στις πόρτες του γραφείου του προέδρου της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αλλαχθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα. Οσο για το ποιος θα έχει τα κλειδια, πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτό είναι θέμα του κόμματος…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...