346
| INTIMENEWS/CreativeProtagon

Ο Κασσελάκης ζητά την απομάκρυνση του Αυτιά από τον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2023, 17:15
|INTIMENEWS/CreativeProtagon

Ο Κασσελάκης ζητά την απομάκρυνση του Αυτιά από τον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2023, 17:15

Σε μια άτυπη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ —όχι και τόσο αδικαιολόγητα— έχει περιέλθει ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή διάφορα υπονοούμενα σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, τα οποία έχουν διατυπωθεί δημοσίως από πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους του καναλιού και του ραδιοφώνου.

Η αρχή έγινε με τον διευθυντή του ραδιοσταθμού ΣΚΑΪ 100,3 Βασίλη Χιώτη, ο οποίος σε συζήτηση στη μεσημεριανή του εκπομπή της Τετάρτης, σχετικά με το πού θα υπηρετήσει τη θητεία του ο εξ Αμερικής κ. Κασσελάκης και όταν αναφέρθηκε το στρατόπεδο της Καλαμάτας, είπε, γελώντας: «τι Σώμα θα είναι τεθωρακισμένα, μηχανικό; Δεν ξέρω, επειδή βγάζει καλά σύκα θα πάει στην Καλαμάτα, δεν ξέρω ρε παιδί μου» —μια αναφορά που έκανε ακόμα και τον συμπαραγωγό της εκπομπής, Νότη Παπαδόπουλο, να του ζητήσει on air να μαζευτεί.

Ο ίδιος ο κ. Χιώτης αναγνώρισε αργότερα το «φάουλ» του σε ανάρτησή του στα social media.

 

Αλλά υπήρξε και άλλο σχόλιο, από τον Γιώργο Αυτιά, στην πρωινή εκπομπή του Σαββάτου, αυτή τη φορά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αυτιάς αναφέρθηκε και αυτός στο θέμα της θητείας του 35χρονου κ. Κασσελάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων με ένα ελαφρύ μειδίαμα:

«Φαντάζεστε τι θα γίνει στη Θήβα ε; Οταν εκεί θα παρουσιαστεί; Στη Θήβα δε, υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους, νεοσύλλεκτους, και πολύ σωστά το έχουνε κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Τον τιμά όμως ότι πάει στρατό»…

Ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος είναι από τους πολιτικούς που έχουν τη γενναιότητα να δηλώσουν την ομοφυλοφιλία τους, εξέλαβε τις  ως συνήθως ρηχές φλυαρίες του κ. Αυτιά, ως ομοφοβικό σχόλιο.

Και έκανε την παρακάτω ανάρτηση στα social media αξιώνοντας, μεταξύ άλλων, την απομάκρυνση του κ. Αυτιά και ζητώντας από τον ΣΚΑΪ να ξεριζώσει «την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».

«Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας. Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...