236
| Twitter/Stefanos Kasselakis

Ο Κασσελάκης στις ΗΠΑ: Εστειλε ευχές από το Χιούστον και ξενοίκιασε το σπίτι στο Μαϊάμι

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2023, 10:30
|Twitter/Stefanos Kasselakis

Ο Κασσελάκης στις ΗΠΑ: Εστειλε ευχές από το Χιούστον και ξενοίκιασε το σπίτι στο Μαϊάμι

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2023, 10:30

O Στέφανος Κασσελάκης, αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται στις ΗΠΑ –με τον σύντροφό του, τον Τάιλερ Μακμπέθ, βρίσκεται στο Χιούστον του Τέξας για τις γιορτές, αλλά και για δουλειές.

Η αρχή των δραστηριοτήτων του κ. Κασσελάκη έγινε με ευχές: «Καλή χρόνια» από το Χιούστον ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Στο εν λόγω βίντεο ο κ. Κασσελάκης ποζάρισε με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τα ανίψια του, Θοδωρή και Ιζαμπέλα.

Στο βίντεο που αποτυπώνει τις οικογενειακές στιγμές του κ. Κασσελάκη στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ευχαριστεί για τις ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική του εορτή, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η σκηνοθεσία των οικογενειακών γιορτών που απασχόλησε τον κ. Κασσελάκη. Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής, μια από τις πρώτες ενέργειες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όταν έφτασε στις ΗΠΑ ήταν να ξενοικιάσει το σπίτι που διατηρούσε στο Μαϊάμι με τον κ. Μακμπέθ. Αυτή η είδηση ερμηνεύτηκε ως εξής από τους πολιτικούς ρεπόρτερ του καναλιού: πως ο κ. Κασσελάκης όντως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στις ΗΠΑ και πως σκοπεύει να μείνει για καιρό στην Ελλάδα. Αλλωστε ο ίδιος έχει πει ότι ορόσημο για τον ίδιο δεν είναι οι επικείμενες ευρωεκλογές –όταν και ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να βρεθεί τρίτος ή ακόμα και τέταρτος, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις– αλλά οι επόμενες εθνικές εκλογές που είναι να διεξαχθούν το 2027.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...