187
| In Time News / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ο Κασσελάκης απέλυσε τον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 29 Φεβρουαρίου 2024, 23:04
|In Time News / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ο Κασσελάκης απέλυσε τον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 29 Φεβρουαρίου 2024, 23:04

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απέλυσε την Πέμπτη τον Θύμιο Γεωργόπουλο από τη θέση του γενικού διευθυντή του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την Πέμπτη στο γραφείο του τον κ. Γεωργόπουλο, όπου του ανακοίνωσε την παύση από τα καθήκοντά του.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Θύμιος Γεωργόπουλος υπήρξε συνεργάτης της Κουμουνδούρου τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, ενώ επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη θέση, κατόπιν απόφασης της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής. Φέρεται, επίσης, να αποτελούσε πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ανέφερε ότι όταν το στέλεχος ζήτησε να διεκπεραιώσει κάποιες εκκρεμότητες και να παραδώσει τις επόμενες ώρες, ο Στέφανος Κασσελάκης του ζήτησε «να τελειώσουν όλα σήμερα».

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί αναβρασμός καθώς εκτιμάται ότι η απόλυση Γεωργόπουλου δεν θα είναι η μόνη, στον απόηχο και των εξελίξεων στα κομματικά Μέσα όπου η χρηματοδότησή τους δεν είναι εξασφαλισμένη όπως φάνηκε από τον δανεισμό από τον πρόεδρο, προσέθεσε το ίδιο Μέσο.

Στενοί συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, που επικαλέστηκε η ΕΡΤ, προανήγγειλαν και νέες αλλαγές σε πρόσωπα σε κεντρικές κομματικές θέσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...