199
Ο Στέφανος Κασσελάκης με φόντο τον... καθαρισμενο (μετά από ημέρες) από νεκρά ψάρια χείμαρρο | Alexandros Alamaniotis / SOOC

Ο Κασσελάκης απεφάνθη: Φταίει η κυβέρνηση για τα νεκρά ψάρια – άφησαν την Περιφέρεια να βγάλει το φίδι από την τρύπα!

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2024, 15:32
Ο Στέφανος Κασσελάκης με φόντο τον... καθαρισμενο (μετά από ημέρες) από νεκρά ψάρια χείμαρρο
|Alexandros Alamaniotis / SOOC

Ο Κασσελάκης απεφάνθη: Φταίει η κυβέρνηση για τα νεκρά ψάρια – άφησαν την Περιφέρεια να βγάλει το φίδι από την τρύπα!

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2024, 15:32

Σε ένα διάλειμμα των εσωκομματικών αντεγκλησεων και του θορύβου από τις δηλώσεις επί δηλώσεων αμφισβητιών και υποστηρικτών του, ο Στέφανος Κασσελάκης θυμήθηκε τις υποχρεώσεις του ως επικεφαλης της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας και πήγε στον Βόλο, προκειμένου να κάνει τη δική του αυτοψία στη «θάλασσα» από εκατομμύρια νεκρά ψάρια που βούλωσαν τις εκβολές της λίμνης Κάρλας στον Παγασητικό και το λιμάνι της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στον Βόλο λίγο μετά το μεσημέρι και αμέσως μετά μετέβη στον χείμαρρο Ξηριά, στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί το προστατευτικό δίχτυ για την αποτροπή της επιπλέον επιβάρυνσης του Παγασητικού.

Εκφράζοντας την έκπληξή του από  την εικόνα που αντίκρισε, κατέληξε στο «εύκολο» -για έναν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης-  συμπέρασμα ότι για τα νεκρά ψάρια φταίει η κυβέρνηση και ότι απλούστατα «άφησαν την Περιφέρεια να βγάλει το φίδι από την τρύπα».

Αναμηστική φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη γέφυρα του Ξηριά/Alexandros Alamaniotis / SOOC

«Πού είναι το υπουργείο Περιβάλλοντος, που έχει την εποπτεία του έργου της Κάρλας» διερωτήθηκε με αγανάκτηση, για να υπογραμμίσει πως αυτό που γίνεται στη Μαγνησία «είναι ανήθικο και χρεοκοπεί μια ολόκληρη γενιά».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...