227
Ο υπουργός Αμυνας στην αναμνηστική φωτογραφία με τον ηγεμόνα του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ | Υπουργείο Εθνικής Αμυνας

Ο Καμμένος τελείωσε με Σαουδική Αραβία και πιάνει τώρα Εμιράτα

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2017, 17:08
Ο υπουργός Αμυνας στην αναμνηστική φωτογραφία με τον ηγεμόνα του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ
|Υπουργείο Εθνικής Αμυνας

Ο Καμμένος τελείωσε με Σαουδική Αραβία και πιάνει τώρα Εμιράτα

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2017, 17:08

Μετά τη Σαουδική Αραβία και την «περίφημη» πια διακρατική συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού που εξελίσσεται σε κορυφαίο ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Πάνος Καμμένος διευρύνει τους ορίζοντες αμυντικής συνεργασίας με τους Αραβες και απλώνει τώρα «δίχτυα» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επισκέφθηκε την έκθεση «Dubai Airshow 2017», όπου τον υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος, πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ηγεμόνας του Ντουμπάι, σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ.

Ο Πάνος Καμμένος στη συνάντηση με τον σεΐχη Μακτούμ / Υπουργείο Εθνικής Αμυνας

????????????????????????????????????

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε επίσης με τον υπουργό Αμυντικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Μοχάμεντ Μπιν Αχμάντ Αλ Μπαγιάρντι, με τον οποίο -όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση του υπουργείου-  συζήτησαν θέματα αμυντικής συνεργασίας, αλλά και θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Το πρόγραμμα του υπουργού στο Ντουμπάι περιελάμβανε τέλος συναντήσεις με τον αρχηγό της Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πτέραρχο Ιμπραχίμ Νάσερ Μοχάμεντ Αλ Αλαουί και στον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ.

Πληροφορίες ότι στη συνοδεία του υπουργού στο εμιράτο μετείχε ο πολυπράγμων -μεταξύ άλλων κρατικός εκπρόσωπος, πληρεξούσιος διαπραγματευτής και ιδιοκτήτης εργοστασίου πυρομαχικών- Βασίλης Παπαδόπουλος ελέγχονται ως ανακριβείς και τουλάχιστον κακεντρεχείς…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...