212
Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ κρατώντας έναν αστακό | EPA/NIC BOTHMA

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έκλεισε τον πεθερό του στη φυλακή επειδή του χάκαρε το e-mail

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 11:23
Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ κρατώντας έναν αστακό
|EPA/NIC BOTHMA

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έκλεισε τον πεθερό του στη φυλακή επειδή του χάκαρε το e-mail

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 11:23

Στη φυλακή για έξι μήνες οδηγήθηκε το 2017 ο πατέρας της Τάνα Ράμσεϊ, συζύγου του Γκόρντον Ράμσεϊ, καθώς κρίθηκε ένοχος πως είχε χακάρει το e-mail του διάσημου σεφ από το 2010 ως το 2011.

Φαίνεται όμως πως η ιστορία αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν και η Τάνα αποκαλύπτει πως η σχέση τους είναι καλύτερη από ποτέ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, η 43χρονη γυναίκα δεν είχε παρά μόνο θετικά πράγματα να πει για τον πατέρα της. Ερωτηθείσα αν είναι σε επαφή μαζί του, απάντησε: «εννοείται, φυσικά».

Η καταδίκη του πατέρα της, Κρις, ήρθε έξι χρόνια αφού ο Γκόρντον τον κατηγόρησε για πρώτη φορά πως χάκαρε τους υπολογιστές του. Ο ίδιος δήλωσε ένοχος για συνωμοσία και παράνομη πρόσβαση στα συστήματα της Gordon Ramsay Holding Limited. Οι δύο γιοι του, Ανταμ και Κρις τζούνιορ συμμετείχαν επίσης στην παράνομη δραστηριότητα και καταδικάστηκαν σε 4 μήνες φυλακή με διετή αναστολή.

Ο Ράμσεϊ, διάσημος όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για την αδυσώπητη στάση του εντός κουζίνας καθώς είναι ο φόβος και ο τρόμος των μαθητευόμενών του, απέδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να χαριστεί ούτε σε μέλη της ίδιας του της οικογένειας. Η σύζυγός του, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, κλήθηκε να διαλέξει στρατόπεδο και επέλεξε να πάει σε εκείνο του συζύγου της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...