1171
Η Αντονέλα και ο Μέσι επιτέλους παντρεύονται | Philipp Schmidli/ Getty Images Spor

Ο γάμος του καλύτερού μας παίκτη

Sportscaster Sportscaster 30 Ιουνίου 2017, 12:02
Η Αντονέλα και ο Μέσι επιτέλους παντρεύονται
|Philipp Schmidli/ Getty Images Spor

Ο γάμος του καλύτερού μας παίκτη

Sportscaster Sportscaster 30 Ιουνίου 2017, 12:02

Η φωτογραφία με τα δίδυμα, που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media, συγκέντρωσε μερικά εκατομμύρια likes και πολλές δεκάδες χιλιάδες σχόλια. Οπως κάθε ανάρτησή του, άλλωστε. Κανένας δεν συγκινεί τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο εκείνος. Αλλά, έξω από τον μικρόκοσμο του Ιντερνετ, ο μιντιακός θόρυβος γύρω από τον «CR7» -για το αν θα φύγει από τη Μαδρίτη και για πού- έχει κοπάσει. Για τους ποδοσφαιρόφιλους όλου του Κόσμου, το θέμα των ημερών είναι ο γάμος του μεγάλου ανταγωνιστή του, του Λιονέλ Μέσι.

Ο αργεντινός σούπερ-σταρ παντρεύεται απόψε (30/6) την παιδική του φίλη, Αντονέλα Ροκούτσο, στο Ροζάριο: την πόλη όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, προτού μετακομίσουν στη Βαρκελώνη και ανατείλει ο ήλιος του «Λέο». Θα το πάρει το κορίτσι, επιτέλους. Είναι «ζευγάρι» εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια, έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά -τον Τιάγκο (4) και τον Ματέο (2)- όμως ο γάμος δεν είχε χωρέσει στο πιεστικό πρόγραμμα του «μικρού μάγου» της Μπαρτσελόνα. Αυτό το καλοκαίρι, χωρίς Παγκόσμιο Κύπελλο ή Copa America, ήταν μία ευκαιρία που δεν άφησαν να πάει χαμένη.

2017-06-29T225956Z_997442511_RC173409F490_RTRMADP_3_PEOPLE-MESSI-WEDDING
Τοιχογραφία του Λίο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ροζάριο

Γνωρίστηκαν πριν από 21 χρόνια. Ο Μέσι ήταν εννέα ετών, και η Αντονέλα σχεδόν ένα χρόνο μικρότερη. Εκείνη ήταν εξαδέλφη του Λούκας, του «κολλητού» του. Εγιναν αχώριστοι, όμως δεν πρόλαβαν να απολαύσουν τη φιλία τους για πολύ. Οταν ο Μέσι ξενιτεύτηκε στην Ισπανία για χάρη της μπάλας -στα 11 του- η Αντονέλα ζήτησε από τον εύπορο πατέρα της να μετακομίσουν κι αυτοί στη Βαρκελώνη. Η οικογένεια της Αντονέλα ταξίδευε συχνά στην Καταλονία, όπου έμενε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αλλά, οι Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα είναι χειρότερες από στρατόπεδο. Τα δύο παιδιά, σπανίως είχαν τη δυνατότητα να ειδωθούν.

Στην πραγματικότητα, συστήθηκαν από την αρχή στα 17-18 τους. Η Αντονέλα είχε εξελιχθεί σε μία πανέμορφη, σέξι κοπέλα. Ο έρωτας χτύπησε τον Μέσι κατακούτελα. «Τα έφτιαξαν» το 2008, χωρίς κανένας να το πάρει είδηση. Σε αντίθεση με τις περισσότερες «wags», η Αντονέλα ήθελε να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τη σχέση τους τη γνωστοποίησε ο ίδιος ο Μέσι, ένα χρόνο αργότερα. Για αρκετό καιρό είχαν δεσμό εξ’ αποστάσεως. Εκείνη σπούδαζε διατροφολόγος στην Αργεντινή και επισκεπτόταν τη Βαρκελώνη όποτε ο ελεύθερος χρόνος της συνέπιπτε με αυτόν του Λιονέλ. Οταν αποφοίτησε, εγκαταστάθηκε μονίμως δίπλα στον καλό της.

GettyImages-533588838
Η οικογένεια Μέσι ευτυχισμένη

Ο αργεντινός σούπερ-σταρ δηλώνει «τρελά ερωτευμένος», και της το δείχνει με κάθε τρόπο. Της κάνει τρυφερές αφιερώσεις, μέσω Instagram, ακόμα και… καντάδες, όταν βρίσκονται στην πατρίδα τους για διακοπές. Εάν οι κατάσκοποι της ζωής του Μέσι δεν πέφτουν έξω, η Αντονέλα είναι μόλις η τρίτη του σχέση. Οι δύο προηγούμενες, με τα μοντέλα Λουτσιάνα Σαλαζάρ και Μακαρένα Λέμος, υπήρξαν εξαιρετικά σύντομες. Για τον «Λέο», η Αντονέλα δεν είναι μόνον ο μεγάλος έρωτας, αλλά και η προσωποποίηση ενός ολόκληρου κόσμου που άφησε πίσω του για να ταξιδέψει προς τη δόξα και τα πλούτη. Καμία άλλη γυναίκα δεν κατάφερε να μιλήσει στην καρδιά του.

Οχι πως δεν είχαν τα προβληματάκια τους. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει, όταν -στο ένα και μοναδικό του παραστράτημα που είδε το φως της δημοσιότητας- ξαναβρέθηκαν με τη Λουτσιάνα Σαλαζάρ. Ευτυχώς για τον Μέσι, είχε προλάβει να το ομολογήσει στην Αντονέλα και να της ζητήσει συγχώρεση, προτού τον κρεμάσουν στα μανταλάκια οι εφημερίδες. Εκτοτε, (φαίνεται πως) της είναι πιστός. Είναι και ακραιφνής Καθολικός. Κάποιες φωτογραφίες του σε στριπτιζάδικο, που είχαν δημοσιευθεί, δεν είχαν (ορατές) συνέπειες στη ζωή του ζεύγους. Ούτε, καν, οι περυσινές «αποκαλύψεις» της περουβιανής Χοάνα Γκονσάλες, τις οποίες κανένας δεν πήρε στα σοβαρά.

2017-06-29T225456Z_1343659750_RC1E55018860_RTRMADP_3_PEOPLE-MESSI-WEDDING
Ακόμα μία τοιχογραφία του Λίο στο Ροζάριο

Η εν λόγω κυρία -μοντέλα, ηθοποιός, τραγουδίστρια, παίκτρια σε ριάλιτι και άλλα πολλά- βγήκε στο τηλεοπτικό σόου «Η στιγμή της Αλήθειας» και ισχυρίστηκε ότι, πριν από αρκετά χρόνια, πέρασε μία και μοναδική νύχτα με τον αργεντινό άσο: «Ενας άνθρωπος της ασφάλειάς του ήρθε και μου είπε πως θέλει να με γνωρίσει ένα σημαντικό πρόσωπο. Μόλις είδα τον Μέσι, έπαθα πλάκα. Ηταν πολύ ντροπαλός. Μου μιλούσε για το Σάντα Φε – δεν θυμάμαι αν μου απάντησε για το αν είχε κοπέλα ή όχι. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι του, στο Πουέρτο Μαδέρο. Εκεί περίμενα περισσότερη… προσπάθεια από ‘κείνον. Από κάποια φάση και μετά, ένοιωθα σαν να κάνω σεξ με ένα πτώμα».

Τις τελευταίες ώρες, ο Τύπος της Αργεντινής προσπαθεί να λύσει διάφορα μυστήρια γύρω από τον «γάμο της χρονιάς». Το πρώτο, φαίνεται πως ξεκαθαρίστηκε. Η τελετή δεν θα είναι θρησκευτική. Το ζευγάρι δεν έχει κλείσει ημερομηνία στον Καθεδρικό Ναό του Ροζάριο. Θα τους παντρέψει ένας ανώτατος δικαστής, στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου «Pullman del City Center» που βρίσκεται μέσα στο πολυτελές συγκρότημα «City Center Rosario», το οποίο διαθέτει συνεδριακό κέντρο, καζίνο, spa, πισίνες, εστιατόρια και πλήθος αθλητικών εγκαταστάσεων. Το πάρτυ θα αρχίσει αμέσως μετά την τελετή, στις 19.00 (τοπική ώρα). Οι 150 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν το γεγονός, θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ισόγειο. Μετά τις 22.00 θα είναι υποχρεωμένοι να αποχωρήσουν. Τη διασκέδαση των καλεσμένων έχει αναλάβει το μουσικό γκρουπ «Márama», από την Ουρουγουάη, μαζί με την αργεντινή τραγουδίστρια Καρίνα, σύντροφο του διεθνή ποδοσφαιριστή (και φίλου του Μέσι), Κουν Αγκουέρο.

GettyImages-465576260
Η πανέμορφη Αντονέλα με τον μικρό Τιάγκο

Το δεύτερο μυστήριο έχει να κάνει με τους προσκεκλημένους. Η λίστα περιλαμβάνει 260 ανθρώπους. Ναι, αλλά ποιούς; Συμπαίκτες του Μέσι (στην Μπαρτσελόνα και στην εθνική Αργεντινής), φίλους -παιδικούς, κυρίως- και συγγενείς του ζευγαριού. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν τα ονόματα όσων δεν προσκλήθηκαν. Στον γάμο δεν θα παρευρεθεί κανένα μέλος του ΔΣ της Μπαρτσελόνα (ούτε ο πρόεδρος) και κανένας από τους προπονητές του Μέσι. Ούτε ο νυν (Βαλβέρδε), ούτε οι πρώην (Λουίς Ενρίκε και Γκουαρντιόλα). Απίστευτο, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι καλεσμένοι οι γιατροί, οι μασέρ, οι φυσιοθεραπευτές και το υπαλληλικό προσωπικό του συλλόγου.

Ο Πικέ θα πάει; Μάλλον ναι. Οι σχέσεις της συντρόφου του, της διάσημης κολομβιανής ποπ-σταρ Σακίρα, με τη νύφη δεν ήταν καλές (επειδή ο Πικέ «τα είχε» με μια φίλη της Αντονέλα, προτού γνωρίσει τη Σακίρα…), όμως φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ο Αντρές Ινιέστα, έχει ενημερώσει ότι -δυστυχώς- δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί, για οικογενειακούς λόγους. Αλλά, περισσότερο από κάθε άλλη, μία είναι η (πιθανολογούμενη) απουσία που έχει κάνει θόρυβο: του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μαραντόνα και Μέσι. Μία σχέση που δεν είναι στα καλύτερά της
Μαραντόνα και Μέσι. Μία σχέση που δεν είναι και στα καλύτερά της

Δεν τον κάλεσε ο Μέσι; Αυτό «ψιθυρίζεται». Γιατί να τον καλέσει; Για τις δηλώσεις του, πέρυσι το καλοκαίρι, ότι ο Μέσι έχει έλλειμμα προσωπικότητας; Ή γι’ αυτό που είπε πριν από λίγο καιρό, ότι δεν μπορεί μόνος του να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο; Ο θαυμασμός που, κάποτε, έτρεφε ο Μαραντόνα για τον «μικρό μάγο» έχει παραχωρήσει τη θέση του σε πικρόχολα σχόλια. Και ο Μέσι, δεν είναι -πλέον- το άβουλο παιδάκι του παρελθόντος. Στις 24 Ιουνίου έκλεισε τα 30.

Ο Λιονέλ και η μέλλουσα κυρία Μέσι ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να μην τους κάνουν δώρα. Να καταθέσουν όσα χρήματα νομίζουν στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Leo Messi» που έχει ιδρύσει ο ίδιος ο αργεντινός άσος για την ενίσχυση και τη φροντίδα άπορων παιδιών σε όλο τον Κόσμο. Μία σταγόνα ευαισθησίας στον ωκεανό της πιο «χλιδάτης» γιορτής των τελευταίων ετών στην Αργεντινή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...