207
Ο Βασίλης Λεβέντης με τη σύζυγό του, Αναστασία Μεντεσίδου, σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή τους | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/photo Panoulis p.a

«Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο» – η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη αποκαλύπτει

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2021, 18:44
Ο Βασίλης Λεβέντης με τη σύζυγό του, Αναστασία Μεντεσίδου, σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή τους
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/photo Panoulis p.a

«Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο» – η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη αποκαλύπτει

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2021, 18:44

Για την εξαιρετικά δύσκολη μάχη που δίνει από το Σάββατο ο Βασίλης Λεβέντης στη ΜΕΘ-Covid του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», χτυπημένος από τον κορονοϊό, μίλησε η σύζυγος του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, Αναστασία Μεντεσίδου.

Ως γνωστόν, ο κ. Λεβέντης νοσηλεύεται από το Σάββατο διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό», καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά λόγω κορονοϊού. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων βρέθηκε θετικός πριν από μία εβδομάδα, έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά.

Η κυρία Μεντεσίδου μίλησε τη Δευτέρα στην εκπομπή «T-live» του Alpha: «Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας (ο πρώην βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης) με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον “Ευαγγελισμό”, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών».

Ο κ. Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος.

«Δεν το είχε κάνει», παραδέχτηκε η κυρία Μεντεσίδου. «Το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου, που είναι 13 ετών»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...