237
Η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media ο Χάρης Δούκας | Twitter/ Haris Doukas

O Δούκας επισημοποίησε τον πολιτικό γάμο με τον Χριστοδουλάκη: «Πάμε τώρα!»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2024, 11:04
Η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media ο Χάρης Δούκας
|Twitter/ Haris Doukas

O Δούκας επισημοποίησε τον πολιτικό γάμο με τον Χριστοδουλάκη: «Πάμε τώρα!»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2024, 11:04

Οταν η πολιτική –και η ίντριγκά της– συναντά την σκηνοθεσία. Ή αλλιώς πώς η σύμπραξη του Χάρη Δούκα, δημάρχου Αθηναίων, με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με στόχο την αρχηγία του κόμματος και την ανατροπή του Νίκου Ανδρουλάκη, επισημοποιήθηκε.

Μία ημέρα μετά το κάλεσμα του κ. Χριστοδουλάκη προς τον δήμαρχο Αθηναίων με το πολιτικά ωραίο «Χάρη, πάμε;», ήρθε η απάντηση του κ. Δούκα –συνοδευόμενη μάλιστα με φωτογραφία των δύο και σχεδόν πανομοιότυπο ντύσιμο (τζιν, λευκό πουκάμισο με σηκωμένα μανίκια κλπ).

Ο κ. Δούκας έκανε μια ανάρτηση την Πέμπτη στα social media, στην οποία ποζάρει μαζί με τον κ. Χριστοδουλάκη και απαντά: «Πάμε τώρα!». Μάλιστα αναφέρεται και στη νίκη του, τον περασμένο Οκτώβριο στις δημοτικές εκλογές, όταν αν και προερχόμενος μόνο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ως γνωστόν είχε τη στήριξη της ΝΔ.

«Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα!», το μήνυμα του κ. Δούκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...