167
|

Και επίσημα υποψήφιος με τη ΝΔ ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 11:34

Και επίσημα υποψήφιος με τη ΝΔ ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 11:34

Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του και όπως ανέφερε το ΑΠΕ: ο Γιάννης Λοβέρδος γεννήθηκε το 1959, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ασκεί τη δημοσιογραφία εδώ και 33 χρόνια. Εχει εργασθεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Βήμα», «Απογευματινή» και «Επενδυτής», διετέλεσε διευθυντής της «Βραδυνής», ενώ για σειρά ετών είχε την ευθύνη ενημερωτικών εκπομπών στη ΝΕΤ, στο Αlter και το Μega. Παράλληλα έχει και μακρά αυτοδιοικητική πείρα, καθώς έχει υπάρξει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο του Βύρωνα, ενώ υπήρξε και πρόεδρος του αθλητικού σωματείου του Βύρωνα, της Δόξας.

Είναι ο δεύτερος δημοσιογράφος που κατεβαίνει με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών, μετά τον Αντώνη Πανούτσο, η υποψηφιότητα του οποίου είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη τον περασμένο Νοέμβριο (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News