242
Ο Γιάννης Μπέζος στη συνέντευξή του στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα στο Action 24 | ΥοuΤube

Ο Μπέζος απάντησε στον Φιλιππίδη για το «μυστήριος»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2023, 11:02
Ο Γιάννης Μπέζος στη συνέντευξή του στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα στο Action 24
|ΥοuΤube

Ο Μπέζος απάντησε στον Φιλιππίδη για το «μυστήριος»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2023, 11:02

«Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;».

Ηταν η ατάκα του Πέτρου Φιλιππίδη κατά την απολογία του στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις, αφού για πρώτη φορά ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί στο πρόσωπο του συναδέλφου του –και να προβεί στη σχετική σύγκριση– σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη δική του εικόνα.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης Μπέζος, όποτε και αν κλήθηκε να σχολιάσει την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο όνομά του, αρνήθηκε να πει οτιδήποτε.

Σε συνέντευξή του ωστόσο στην εκπομπή «Late Night» με την Αθηναΐδα Νέγκα, μίλησε για το… πώς εξέλαβε τη σύγκριση που χρησιμοποίησε στην απολογία του ο κατηγορούμενος τέως θιασάρχης:

«Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο, ούτε και έκανα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα, γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

«Εγώ –συμπλήρωσε– δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό, όμως, το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...