183
| Facebook / @mpeosaxilleas

Ο Μπέος κάνει πλάκα με το ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε και αυτός την υποψηφιότητά του

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2024, 22:44
|Facebook / @mpeosaxilleas

Ο Μπέος κάνει πλάκα με το ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε και αυτός την υποψηφιότητά του

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2024, 22:44

Αφού έγιναν επτά οι υποψήφιοι για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ –περισσότεροι από όσοι το 2021– γιατί να μη γίνουν και οκτώ; Και να εκφυλιστεί η όλη διαδικασία με υποψηφιότητες σαν του Αχιλλέα Μπέου, που είναι και με τον τρόπο του «δημοφιλής»;

«Μετά από ώριμη σκέψη, σύντροφοι και συντρόφισσες, αποφάσισα όπως θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, στις ερχόμενες από (τη) βάση εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, ώστε το ΠΑΣΟΚ να τραβήξει μπροστά, ενιαίο, δυνατό» ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βόλου σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πόσοι είμαστε; Οκτώ. Κι ένας εγώ, εννιά. Ας μπούμε καμιά δεκαριά μπας και έτσι βρούμε προκοπή» πρόσθεσε, διαλύοντας τις όποιες εντυπώσεις ότι η παραπάνω δήλωση θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο παρά «τρολάρισμα» για την «υπερπροσφορά» που υπάρχει για τη θέση.

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης η Χαρ. Τρικούπη δεν είχε προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο για το συμβάν.

Υπενθυμίζεται πως τις υποψηφιότητές τους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ανακοινώσει οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης, Μιλένα Αποστολάκη, Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννης Κανελλάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...