430
Ο Μπένετ σε πρεμιέρα ταινίας το 2013 όταν συνέβησαν τα γεγονότα που καταγγέλλει | Photo by Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Images for Relativity Media

Ο Μπένετ παραδέχεται τη σχέση του με την Αρτζέντο – «Μου άφησε τραύμα»

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2018, 12:08
Ο Μπένετ σε πρεμιέρα ταινίας το 2013 όταν συνέβησαν τα γεγονότα που καταγγέλλει
|Photo by Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Images for Relativity Media

Ο Μπένετ παραδέχεται τη σχέση του με την Αρτζέντο – «Μου άφησε τραύμα»

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2018, 12:08

Τη σιωπή του έσπασε Τζίμι Μπένετ, ο ηθοποιός που κατηγόρησε την Αζια Αρτζέντο ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 2013, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 17 ετών.

Είναι μια μαρτυρία που περίμεναν όλοι μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας ότι αυτός και η Αρτζέντο ήλθαν σε συμβιβασμό και ότι η ηθοποιός δέχτηκε να του καταβάλει 380.000 δολάρια για να κλείσει η υπόθεση.

Είχαν προηγηθεί οι διαψεύσεις της ηθοποιού ότι συνέβη κάτι σεξουαλικό μεταξύ τους, αλλά και η σέλφι και τα μηνύματα που «καίνε» την ηθοποιό. Οι δυο τους (προφανώς) γυμνοί στο κρεβάτι και τα SMS της Αρτζέντο σε φιλικό της πρόσωπο για το τι έγινε δεν άφηναν πολλά περιθώρια αμφιβολίας.

Υποστήριξε δε η ηθοποιός πώς ο τελευταίος της σύντροφος, ο σεφ Αντονι Μπουρντέν «επέμεινε να λύσουν το θέμα ιδιωτικά» και κατέβαλε στον Μπένετ το χρηματικό αυτό ποσό για να τον ανακουφίσει από αυτό που η ίδια αποκάλεσε «σοβαρά οικονομικά προβλήματα».

A post shared by bennett. (@jimmymbennett) on

Σε δήλωσή του, ο Μπένετ λέει τώρα ότι δεν μίλησε εξαρχής για την ιστορία του «επειδή επέλεξα να το χειριστώ ιδιωτικά με τον άνθρωπο που με αδίκησε», δηλαδή την Αρτζέντο.

Ο Μπένετ είχε ισχυριστεί ότι το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο της νότιας Καλιφόρνιας το 2013, όταν αυτός ήταν 17 ετών και η Αρτζέντο 37. Η νόμιμη ηλικία συναίνεσης στην Πολιτεία είναι τα 18 έτη.

Εξηγεί ο ηθοποιός ότι «το τραύμα μου ήρθε ξανά στην επιφάνεια όταν εμφανίστηκε η ίδια ως θύμα. Δεν είχα κάνει καμία δημόσια δήλωση τις προηγούμενες ημέρες και ώρες γιατί ντρεπόμουν και φοβόμουν να συμμετάσχω σε αυτή τη δημόσια διαπόμπευση».

Στην δήλωσή του συνεχίζει: «Ήμουν ανήλικος όταν έλαβε χώρα το γεγονός και προσπάθησα να αναζητήσω δικαιοσύνη με έναν τρόπο που θα έδινε νόημα σε εμένα εκείνη την περίοδο επειδή δεν ήμουν έτοιμος να διαχειριστώ τις συνέπειες της ιστορίας μου εάν γινόταν γνωστή. Εκείνη την εποχή πίστευα ότι εξακολουθούσε να υπάρχει ένα στίγμα στο να είσαι σε μια τέτοια κατάσταση ως άνδρας. Δεν πίστευα ότι οι άνθρωποι θα καταλάβαιναν το γεγονός από τα μάτια ενός εφήβου».

Και συνεχίζει: «Έπρεπε να ξεπεράσω πολλές αντιξοότητες στη ζωή μου και αυτό είναι άλλο ένα γεγονός με το οποίο πρέπει να ασχοληθώ. Θα ήθελα να αφήσω πίσω αυτό το γεγονός της ζωής μου και σήμερα επιλέγω να προχωρήσω και όχι πλέον στη σιωπή».

Η Αρτζέντο, κόρη του μεγάλου σκηνοθέτη ταινιών τρόμου Ντάριο Αρτζέντο, ήταν ένα από τα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος που μίλησαν ανοιχτά κατά του μεγαλοπαραγωγού Χάρβεϊ Γουάνσταϊν. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταγγείλει τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της σε ξενοδοχείο στις Κάννες το 1997.

Αυτό την έκανε ηγετική φωνή στο κίνημα #MeToo, αν και οι τελευταίες αποκαλύψεις έχουν σκιάσει την εικόνα, αλλά και την αξιοπιστία της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...