222
Μέσα σε μια εβδομάδα, ακυρώθηκε η συμμετοχή του Μπάρον Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών | REUTERS/Loren Elliott/File Photo

Ο Μπάρον Τραμπ δεν θα είναι τελικά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2024, 10:54
Μέσα σε μια εβδομάδα, ακυρώθηκε η συμμετοχή του Μπάρον Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών
|REUTERS/Loren Elliott/File Photo

Ο Μπάρον Τραμπ δεν θα είναι τελικά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2024, 10:54

Με μια ανακοίνωση από το γραφείο της Μελάνια Τραμπ ακυρώθηκε η συμμετοχή του Μπάρον Τραμπ, νεότερου γιού του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ως εκπροσώπου στο Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον Ιούλιο.

Στη διάρκεια του συνεδρίου, αναμένεται εκλεγεί επισήμως ο Ντόναλντ Τραμο ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές.

«Αν και ο Μπάρον θεώρησε τιμή του που επελέγη εκπρόσωπος από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στη Φλόριντα, δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», ανέφερε η ανακοίνωση από το γραφείο της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Ο νεαρός Μπάρον, που μόλις έκλεισε τα 18 και τελειώνει το σχολείο αυτό το καλοκαίρι, είχε οριστεί εκπρόσωπος της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων. Μάλιστα, τα διεθνή μέσα μετέδιδαν τις προηγούμενες ημέρες δηλώσεις του προέδρου των Ρεπουμπλικανών Εβαν Πάουερ σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος ο Μπάρον είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχει ως εκπρόσωπος.

Μέχρι ώρας δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την ξαφνική ακύρωση της συμμετοχής ή οι υποχρεώσεις που δεν θα του επιτρέψουν να είναι εκπρόσωπος.

Οι άλλοι γιοι του Τραμπ, ο Έρικ και ο Ντον Τζούνιορ, όπως και η κόρη του Τίφανι θα είναι παρόντες στο συνέδριο. Εξάλλου η νύφη του Λάρα, σύζυγος του Ερικ, διορίστηκε πρόσφατα συμπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σε εθνικό επίπεδο.

Η άλλη του κόρη Ιβάνκα, που υπήρξε σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ κατά την πρώτη του θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ, έχει πλέον αποσυρθεί από την πολιτική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...