212
Ο Αρης Σερβετάλης με φόντο σκηνή της παράστασης |

Ο Αρης Σερβετάλης αποχώρησε από παράσταση – Δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2021, 19:22
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/11/2021, 21:44
Ο Αρης Σερβετάλης με φόντο σκηνή της παράστασης
|

Ο Αρης Σερβετάλης αποχώρησε από παράσταση – Δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2021, 19:22
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/11/2021, 21:44

Άδοξο τέλος είχε η παράσταση «Ρινόκερος», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στο θέατρο «Κιβωτός», καθώς αποχώρησε ο πρωταγωνιστής, Αρης Σερβετάλης.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δέχθηκε την απαγόρευση εισόδου στους ανεμβολίαστους που προβλέπεται από τα νέα μέτρα κατά της διασποράς της Covid-19.

O κ. Σερβετάλης φέρεται να είχε ξεκαθαρίσει στους παραγωγούς της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, που τέθηκαν σε ισχύ από τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου, έκλεισαν οι πόρτες των θεάτρων σε ανεμβολίαστους.

Μέχρι την Κυριακή, η είσοδος σε ανεμβολίαστους επιτρεπόταν με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

Την εξέλιξη σχολίασε η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook:

«Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

»Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σεζόν!

»Ο καλοπληρωμένος συνάδελφος αρνήθηκε και πάλι.

»Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...