394
Ο Απόστολος Λύτρας με τον συνήγορό του έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων | ΙΝΤΙΜΕnews

«Ο Απόστολος Λύτρας δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2024, 10:25
Ο Απόστολος Λύτρας με τον συνήγορό του έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Ο Απόστολος Λύτρας δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2024, 10:25

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον –καταζητούμενο πλέον στο πλαίσιο του αυτοφώρου– Απόστολο Λύτρα πρόθυμο να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης, την ώρα που ο συνήγορός του, Πέτρος Πανταζής υποστηρίζει  ότι ο ποινικολόγος δεν έχει παραβεί κανέναν περιοριστικό όρο, ούτε έχει στείλει κάποιοι απειλητικό μήνυμα στη σύζυγό του.

Ο Απόστολος Λύτρας «δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο και δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα», τόνισε ο κ. Πανταζής, ισχυριζόμενος ότι ο πελάτης του «ξύπνησε, είδε αυτόν τον χαμό και δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Απόστολος Λύρας στη σύζυγό του, ανέφερε:

«Στέλνω την κόρη μου να της δώσεις τα ρούχα και τα λεφτά μου. Αμέσως!»

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Action 24, ο κ. Πανταζής εξήγησε ότι ο κ. Λύτρας μετοίκησε από την κατοικία όπου διέμενε με τη σύζυγό του, όπως προβλέπεται στους περιοριστικούς όρους που έχει επιβάλει η ανακρίτρια και για αυτό πήγαν να πάρουν κάποια προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι στον Γέρακα, αφού πρώτα -όπως επεσήμανε- είχε προηγηθεί επικοινωνία του δικηγόρου της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο κ. Πανταζής επέμεινε ότι η πρώην σύζυγος και η κόρη του Απόστολου Λύτρα μετέβησαν στο σπίτι όπου διέμενε για να πάρουν κάποια προσωπικά του αντικείμενα, είχαν ενημερώσει σχετικά με την επίσκεψη αυτή και «προς έκπληξή τους υποβλήθηκε μήνυση».

«Ο άνθρωπος ήθελε να πάρει κάποια πράγματα από το σπίτι του. Υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα όχι από τον κ. Λύτρα, προκειμένου να μεταβεί η κόρη του με την μητέρα της να πάρουν κάποια πράγματα», διευκρίνισε σε νέες του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, για να συμπληρώσει:

«Εγινε μια επικοινωνία με μηνύματα και όταν έφτασαν εκεί ενεργοποιήθηκε για άγνωστο λόγο το panic button και αργότερα υποβλήθηκε μήνυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά. Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα. Κανένα μήνυμα, Μπορεί να εστάλη μήνυμα από κάποιον συνεργάτη του γραφείου του αλλά όχι από τον κ. Λύτρα. Δεν εχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτή η δικογραφία. Προφανώς υπήρξε προσυνεννόηση .

Αν έχει διαμειφθεί κάτι έχει γίνει μεταξύ όσων ήταν στο σπίτι, δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά, ο κ. Λύτρας τι σχέση έχει;».

Ο κ. Πανταζής υποστήριξε τέλος πως ακόμη ότι δεν έχει ακόμα στα χέρια του μήνυση και πως θα πάει στο Αυτόφωρο.

«Αν αναζητείται από την αστυνομία θα δώσει τις εξηγήσεις του. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία παραβίαση του περιοριστικού όρου», επέμεινε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...