247
|

Ο Αντώνης μπήκε στο πλοίο…

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2023, 22:50

Ο Αντώνης μπήκε στο πλοίο…

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2023, 22:50

Συγκλονίζει η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη το Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων από το λιμάνι του Πειραιά, από όπου και ξεκίνησε το τελευταίο ταξίδι του Αντώνη Καρυώτη για την Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του.

Στην ανάρτηση του cna.gr στα social media, όπου εικονίζεται η νεκροφόρα με τη σορό του 36χρονου να εισέρχεται σε πλοίο στην αποβάθρα του μεγάλου λιμανιού της χώρας το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν: «τώρα τον δέχτηκαν σε καράβι».

«Θα γυρίσεις στη πόλη σου… στους ανθρώπους που σ’ αγαπάνε και δε θα σου έκαναν ποτέ κακό… Θα μπεις στο καράβι σήμερα… Kαι δε θα σε σπρώξει κανείς», έγραφε ένα άλλο σχόλιο.

Υπενθυμίζεται πως στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο της Κρήτης την Τρίτη το βράδυ, ο Αντώνης απωθήθηκε βιαίως από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon –όπως τεκμαίρεται από σειρά βίντεο και μαρτυρίες– με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον θάνατό του.

Στον απόηχο της τραγωδίας ασκήθηκαν διώξεις σε τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου. Στο ένα μέλος του πληρώματος, τον ύπαρχο, που φαίνεται στα βίντεο να απωθεί τον άτυχο 36χρονο, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Στα άλλα δύο μέλη του πληρώματος ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία, που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ στον πλοίαρχο ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Η κηδεία του Αντώνη προγραμματίστηκε για το πρωί της Παρασκευής στο Λασίθι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...