304
Μία από τις αναμνηστικές φωτογραφίες κατά την επίσκεψη του στρατηγού Φλώρου στα φυλάκια των νησιών | ΓΕΕΘΑ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ κοντά στους φρουρούς του Αιγαίου – εντολές για συνεχή επαγρύπνηση

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2020, 15:31
Μία από τις αναμνηστικές φωτογραφίες κατά την επίσκεψη του στρατηγού Φλώρου στα φυλάκια των νησιών
|ΓΕΕΘΑ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ κοντά στους φρουρούς του Αιγαίου – εντολές για συνεχή επαγρύπνηση

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2020, 15:31

Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, επισκέφθηκε την Τετάρτη ο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία των Αγιων Ημερών των Χριστουγέννων.

Στη Λήμνο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, στην 130 Σμηναρχία Μάχης και μαζί επισκέφθηκαν τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής (READINESS).

Στη συνέχεια ο στρατηγός μετέβη στην 88 Στρατιωτική Διοίκηση, στον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου, και στην Κανονιοφόρο (Κ/Φ)« ΝΑΥΜΑΧΟΣ».

Κατόπιν μετέβη στον Αγιο Ευστράτιο, όπου στην έδρα της Διοίκησης Αμυνας Νήσου (ΔΑΝ) άκουσαν τα κάλαντα από το προσωπικό που υπηρετεί στο νησί με τη δήμαρχο, Μαρία Κακαλή.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια στα Ψαρά, στην Παναγιά και στο Αγαθονήσι όπου στο Φυλάκιο τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Ευάγγελος Κόττορος.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας, το Φαρμακονήσι όπου αντάλλαξε ευχές και με το προσωπικό του ΛΣ – ΕΛΚΑΤ που εδρεύει εκεί.

Στο πλαίσιο των επαφών του με το προσωπικό, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξήρε την προσπάθεια που κατέβαλαν στην επιτυχή αντιμετώπιση της πολύμηνης τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, ενώ έδωσε εντολές για συνεχή επαγρύπνηση και αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν αναληφθεί από το ΓΕΕΘΑ, για την αύξηση και ανανέωση του προσωπικού μέσω των προσλήψεων, της προσπάθειας αναβάθμισης των μέσων και των υλικών και βεβαίως της συντήρησης και εκσυγχρονισμού των υφισταμένων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...