193
| sooc

Ο 21χρονος «έδειξε» τον δολοφόνο του Αλκη – «Το φονικό όπλο δεν ήταν το δρεπάνι»

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2022, 19:45
|sooc

Ο 21χρονος «έδειξε» τον δολοφόνο του Αλκη – «Το φονικό όπλο δεν ήταν το δρεπάνι»

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2022, 19:45

Το άτομο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον 19χρονο Άλκη Καμπανό φέρεται να υπέδειξε κατά την απολογία του ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 21χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας πως τα θανάσιμα χτυπήματα έγιναν με μαχαίρι και όχι με το δρεπάνι, όπως αρχικά λεγόταν και υπέδειξε και το μέρος στο οποίο βρίσκεται το φονικό όπλο.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 21χρονου, Απόστολος Λύτρας, «ανέφερε ποιος ήταν αυτός ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει πού βρίσκεται αυτό το μαχαίρι για να βρεθεί το συγκεκριμένο μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού».

Στις δηλώσεις του, ο κ. Λύτρας τόνισε πως ο 21χρονος υπέδειξε τον δολοφόνο αφού όπως ισχυρίζεται, τον είδε με τα μάτια του να καταφέρνει στο θύμα τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Αναφορικά με την δική του εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση, ο 21χρονος ισχυρίστηκε πως ήταν αυτός που τραυμάτισε με το δρεπάνι έναν από τους δύο φίλους του Άλκη. Τόνισε, επίσης, πως όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν σοβαρές ευθύνες αφού στη συμπλοκή πήγαν οπλισμένοι. Ο 21χρονος επίσης δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...