310
Αποψη του τεχνητού νησιού Παλμ Τζουμέιρα με τις πολυτελείς κατοικίες, στο Ντουμπάι | EPA/ALI HAIDER

Ντουμπάι: Δικό σας με €150 εκατ. ρετιρέ με δωμάτια που θυμίζουν… στάβλο

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2024, 15:01
Αποψη του τεχνητού νησιού Παλμ Τζουμέιρα με τις πολυτελείς κατοικίες, στο Ντουμπάι
|EPA/ALI HAIDER

Ντουμπάι: Δικό σας με €150 εκατ. ρετιρέ με δωμάτια που θυμίζουν… στάβλο

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2024, 15:01

Ενα τριώροφο ρετιρέ στο Ντουμπάι, με δωμάτια «κρυογονικής χαλάρωσης» και «χαλάρωσης με σανό», βγήκε προς πώληση έναντι 150 εκατ. ευρώ. Το «διαμέρισμα R1» στο Παλμ Τζουμέιρα, το συγκρότημα τεχνητών νησιών του εμιράτου σε σχήμα φοίνικα, είναι «το μεγαλύτερο ρετιρέ στο Ντουμπάι» σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, με έκταση 7.220 τ.μ.

Το ακίνητο καταλαμβάνει τα τρία υψηλότερα επίπεδα του Raffles The Palm Dubai Residences, ενός συγκροτήματος φυλασσόμενων διαμερισμάτων με ξενοδοχειακό πολυτελές σέρβις, που προβάλλεται ως «ένα μέρος τόσο απομακρυσμένο από την καθημερινότητα, που κάθε μέρα νιώθεις σαν να ζεις σε ένα όνειρο».

Με κόκκινο χρώμα διακρίνεται το πολυτελέστατο τριώροφο διαμέρισμα που πωλήθηκε στο Ντουμπάι (Raffles)

Οπως σημειώνει ο Guardian, το διαμέρισμα διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, μια «πολυτελή τραπεζαρία 20 ατόμων» και ένα μπαρ.

Τμήμα του τεχνητού νησιού Παλμ Τζουμέιρα όπως φαίνεται από τον τελευταίο όροφο του Πύργου Παλμ (EPA/ALI HAIDER)

Στους ιδιοκτήτες προσφέρεται πρόσβαση σε «ένα κορυφαίο γυμναστήριο, σπα και χώρο ευεξίας που περιλαμβάνει μια αίθουσα με κρυογονικούς θαλάμους, μια αίθουσα “χαλάρωσης με σανό” (στην πραγματικότητα, όπως γράφει ο συντάκτης του Guardian, ένα δωμάτιο με κρεβάτια γεμάτο σανό, σαν φάτνες σε στάβλο αλόγου), μια εξωτερική πισίνα, μπαρ και χώρο μπάρμπεκιου, μίνι γκολφ σε κήπο διαλογισμού, κλειστό κινηματογράφο που γίνεται και υπαίθριος, γήπεδο μπάσκετ, 10 χώρους στάθμευσης, lounge πούρων και μπαρ με θέα 360 μοιρών στον Αραβικό Κόλπο».

Ο κινηματογράφος, που γίνεται και υπαίθριος (Raffles)

Ο Σέραν Γκεόργκε, αντιπρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας Emerald Palace Group και διευθυντής πωλήσεων για τις πολυτελείς κατοικίες, δήλωσε: «Το υπέροχο ρετιρέ μας είναι μια ενσάρκωση του αρχιτεκτονικού μεγαλείου και της πολυτέλειας. Υπερβαίνοντας το συνηθισμένο, αυτό το αξιομνημόνευτο διαμέρισμα επιδιώκει να προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο ζωής που συνδυάζει άψογα την κομψότητα, την άνεση και την πρακτικότητα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...