272
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει έξι παιδιά από 48 έως οκτώ ετών | EPA/DAVID SWANSON

Ντε Νίρο: «Τα έξι παιδιά μου είναι μιγάδες – ακόμη και εγώ θεωρώ κάποια πράγματα δεδομένα»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 14:04
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει έξι παιδιά από 48 έως οκτώ ετών
|EPA/DAVID SWANSON

Ντε Νίρο: «Τα έξι παιδιά μου είναι μιγάδες – ακόμη και εγώ θεωρώ κάποια πράγματα δεδομένα»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 14:04

Για το πώς είναι να είσαι λευκός διάσημος γονιός έξι παιδιών από αφροαμερικανές μητέρες μίλησε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο κοινωνικό ζήτημα που συγκλονίζει αυτές τις εβδομάδες τις ΗΠΑ, τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

«Τα παιδιά μου είναι όλα μισά μαύρα και ακόμη και εγώ θεωρώ δεδομένα ορισμένα πράγματα», είπε ο 76χρονος Ντε Νίρο στο «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον, αναφερόμενος στο ότι έχει περισσότερες ευκαιρίες ως λευκός.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός έχει μια κόρη 48 ετών, τη Δρένα, και τον 44χρονο Ράφαελ με την πρώην σύζυγό του Ντίχαν Εμποτ, τους δίδυμους  Τζούλιαν και Άαρων, 24 ετών, από την Τούκι Σμιθ, έναν 22χρονο γιο τον Ελιοτ και μια οκτάχρονη κόρη, την Ελενα, με την τελευταία σύζυγό του.

Για τις οδηγίες που δίνουν πολλοί στα παιδιά τους για να μην βρεθούν θύματα της αστυνομικής βίας, είπε: «Όταν οι άνθρωποι λένε ό,τι λένε στα παιδιά τους, δηλαδή κρατήστε τα χέρια σας έξω όταν σας σταματήσουν αστυνομικοί, κρατήστε τα χέρια σας στο τιμόνι, μην κάνετε καμία ξαφνική κίνηση, μην βάλετε τα χέρια σας κάτω, μη το ένα και το άλλο, υπάρχει φόβος. Αυτό είναι τρομακτικό, πρέπει να αλλάξει».

Σε ό,τι αφορά την αστυνομική βία σε διαδηλώσεις μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, είπε ότι «κανένας δεν μπορεί να είναι βίαιος απέναντι σε άλλο άτομο, εκτός και αν πρόκειται για ζήτημα αυτοάμυνας ή αν είναι για να υπερασπιστεί κάποιον».

Η συμβουλή που έχει να δώσει στα παιδιά του είναι ότι «αν θέλετε να γίνετε ηθοποιοί ή θέλετε να κάνετε αυτό ή αυτό, είναι εντάξει αρκεί να είστε ευχαριστημένοι. Σπρώξτε όμως τον εαυτό σας λίγο περισσότερο και προσεγγίστε αυτό που πραγματικά πιστεύετε ότι θέλετε να κάνετε. Μην φοβάστε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...