179
| In Time News / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Νίκος Γκάλης: Η αθλητική αντιπαλότητα γεννά μόνο σεβασμό

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2023, 17:32
|In Time News / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Νίκος Γκάλης: Η αθλητική αντιπαλότητα γεννά μόνο σεβασμό

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2023, 17:32

Το δικό του μήνυμα κατά της οπαδικής βίας μέσα στο ζοφερό κλίμα των ημερών μετά τα αιματηρά επεισόδια από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλησε να δώσει ο Νίκος Γκάλης.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έγραψε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Η αθλητική αντιπαλότητα γεννά μόνο σεβασμό και μακροχρόνιες φιλίες, όχι βία και εγκληματικές ενέργειες. Ευχαριστώ φίλοι μου στο Μιλάνο».

Η ευχαριστήρια ανάρτηση απευθυνόταν στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο X (πρώην twitter), η συνεχάρη τον Νίκο Γκάλη για την πρόσφατη βράβευσή του στο ΟΑΚΑ, εκφράζοντας τον απεριόριστο σεβασμό της προς το πρόσωπο του.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της 7ης Αυγούστου σημειώθηκαν αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ οπαδών του νεοναζιστικού συνδέσμου χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Bad Blue Boys, με τη βοήθεια οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, έναντι οπαδών της ΑΕΚ, όπου επρόκειτο την επομένη να διεξαχθεί επίσημος αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό. Στα επεισόδια έχασε τη ζωή του ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...