225
Ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας γίνονται εκ νέου επίκαιρες» | Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανδρουλάκης και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2021, 13:48
Ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας γίνονται εκ νέου επίκαιρες»
|Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανδρουλάκης και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2021, 13:48

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής και στον Δημήτρη Χόνδρο:

«Ναι, θα είμαι υποψήφιος. Εχω, άλλωστε, δηλώσει ότι οι λόγοι που με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα, το 2017, έχουν ενισχυθεί. Την ευκαιρία που μας δόθηκε, τότε, με τη συμμετοχή 212.000 πολιτών, δεν την αξιοποιήσαμε όσο θα έπρεπε. Ολοι οι υποψήφιοι, έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα», απάντησε σε σχετική ερώτηση .

Στην ίδια συνέντευξη, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι το κόμμα «παραμένει στάσιμο τη στιγμή που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρχίζει να συσσωρεύει δυσαρέσκεια και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πτωτική πορεία, ενώ παράλληλα οι ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας γίνονται εκ νέου επίκαιρες», όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε.

Η υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη είναι η τρίτη, καθώς είναι γνωστό ότι έχει δηλώσει πως θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά (με τη σχετική φιέστα στις 3 Σεπτεμβρίου), ενώ υποψηφιότητα έχει ανακοινώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα το αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...